Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Mladík varuje pred maznaním sa s priateľkami: Takto som dopadol po noci strávenej s ňou!

(Zdroj: Twitter/Sam Phillips)

SOUTHAMPTON - Mladík z Veľkej Británie sa v noci maznal so svojou priateľkou. Ráno po prebudení si myslel, že má na nohách obrovské modriny. V skutočnosti však išlo o fľaky z opaľovacieho krému, ktorým sa dievčina natrela pred spaním. Chlapík sa o svoju bizarnú nehodu podelil na Twitteri, ľudia jeho príbeh milujú.

Dvadsaťtriročný Sam Phillips zo Southamptonu sa v noci pritúlil ku svojej priateľke v pozícii, ktorá je známa ako "spooning". Ráno sa zobudil s niečím, čo vyzeralo ako modriny na nohách. Rýchlo si však uvedomil, že ide o opaľovací krém, ktorý si jeho priateľka pred spaním naniesla na telo. Ten sa otlačil na mladíkove nohy, na ktorých mu ostali fľaky.

Samovi táto príhoda pripadala veľmi vtipná, tak sa s ňou podelil na Twitteri. Pridal dokonca aj dve fotografie, na jednej z nich sú zobrazené jeho nohy zozadu. Na ďalšej je zreteľne vidno "opálený" pás na jeho nohe a biely, neopálený pás rovnakého tvaru na priateľkinej nohe. "To som ja každý piatok ráno," okomentoval príspevok jeden z užívateľov. Druhý zas pridal svoj vlastný zážitok, keď si ľahol do postele s priateľkou, ktorá si práve nafarbila vlasy. 

Viac o téme: Umelé opálenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu