Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Matka jedinou FOTO strápnila svojho syna na celom svete: Za toto jej asi nepoďakoval

Pieter sa od postu svojej mamy dištancuje
Pieter sa od postu svojej mamy dištancuje (Zdroj: Twitter/KT NELSON)

NEW YORK - Príspevok jednej matky spustil na sociálnej sieti obrovský ohlas. Svojská žena komentovaním fotografie svojho syna upozornila na to, že mladí nevinní muži často bezdôvodne končia v pazúroch nabrúsených feministiek. Syn už všetko vysvetlil a potvrdil, že zmysel pre humor jeho matky ju často ženie k nepredvídateľným činom.

Marla Reynoldsová reagovala na horúcu situáciu, ktorá nastala po vymenovaní Bretta Kavanaugha do Najvyššieho súdu USA. Americký prezident Donald Trump na margo vymenovania vyhlásil, že je to "veľmi strašidelné obdobie pre mladých mužov v Amerike". Svojská mama príspevkom na sociálnej sieti označeným hashtagom "#HimToo" bráni svojho potomka pred zúrivými feministkami, ktoré zneužili kampaň šíriacu sa po celom svete. Pod fotku mladíka oblečeného v námorníckej uniforme nezabudla pripísať, že jej syn je síce džentlmen, ale "kvôli vzniknutej situácii, ktorú spustili radikálne feministky, už nepôjde na žiadne rande sám." Svojho syna a veterána amerického námorníctva Pietera Hansona takto preslávila po celom svete a on si momentálne užíva nechcenú popularitu.

"Ľudia, ktorých milujeme, robia niekedy veci, ktorým nerozumieme. Nikdy som nepodporoval #HimToo, toto všetko je dielo mojej mamy," komentuje počínanie svojej mamy Pieter. Tvít však už spustil lavínu reakcií a mnohí užívatelia predstavili množstvo alternatívnych synov. Medzi najlepšie počiny patria príspevky, v ktorých predstavujú svojho potomka ako centrum našej slnečnej sústavy, ale aj hlavného hrdinu z filmu Psycho Normana Batesa či samotného sudcu Bretta Kavanaugha.

Viac o téme: Sexuálne obťažovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu