Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Od detstva boli kamarátkami: Potom sa dve ženy dozvedeli temné tajomstvo zo svojej minulosti

Svetlana (vľavo) a Aleftina (v strede) Zobraziť galériu (3)
Svetlana (vľavo) a Aleftina (v strede) (Zdroj: Youtube/Daniel Kalemasi)

MOSKVA - Ekaterina Naydenková a Svetlana Gachegová nepoznali svoje temné tajomstvo až do doby, kedy sa objavili v ruskej televíznej šou. Tam im odobrali DNA a zistili, že sú v pokrvné sestry. V skutočnosti však pochádzali z úplne iných rodín. Ako to je možné? V pôrodnici ich sestričky zamenili. Ale to nie je všetko.

Odhalenie pravdy spôsobilo utrpenie na stranách oboch žien. Pre matku dvoch detí Ekaterinu je ťažké akceptovať, že so svojimi štyrmi súrodencami a milujúcimi rodičmi, ktorí ju vychovali, ju nespája pokrvné puto. Dnes už dvadsaťosemročné ženy boli kamarátkami odmalička, vyrastali po svojom boku, chodili spolu do triedy, kde sedeli vedľa seba v lavici a navzájom u seba prespávali. 

Ekaterina Naydenková
Zobraziť galériu (3)
Ekaterina Naydenková  (Zdroj: Facebook/Ekaterina Naydenko)

Svetlana týmto objavom tiež nie je nadšená. "Chcela by som zabudnúť na výsledky tohto DNA testu," skonštatovala. Nemohla uveriť, že jej údajná sestra Aleftina nie je jej skutočnou sestrou, ale sestrou jej kamarátky Ekateriny. Valentina, údajná Ekaterina matka, v skutočnosti však matka Svetlany, tvrdí, že Ekaterina sa od jej ďalších štyroch detí líšila. 

Šok na krvných testoch: Nemocnica zamenila bábätká, prišli na to po 22 rokoch

"Nebola taká štíhla, ako ostatné moje deti, ale bola som rada, že je zdravá. Neprišlo mi na nej nič podozrivé, ale iným ľuďom áno," priznáva Valentina. Susedia jej manželovi dokonca tvrdili, že "toto nie je tvoje dievča". Aj napriek tomu Ekaterinu miloval rovnako, ako svoje ďalšie deti. Minulý rok umrel na rakovinu bez toho, aby vedel, že podozrenia susedov boli pravdivé. Ekaterini skutoční rodičia sú už tiež po smrti. 

Svetlana so svojou biologickou matkou Valentinou
Zobraziť galériu (3)
Svetlana so svojou biologickou matkou Valentinou  (Zdroj: Youtube/Daniel Kalemasi)

Dnes pracuje Ekaterina ako obchodná asistentka a Svetlana je zubnou sestrou. Vyrastali v iných dedinách, ktoré spolu susedili. Mali rady fakt, že sa narodili v ten istý deň. V televíznej šou je zaznamenané, ako po výsledkoch DNA testov Svetlana objíma Valentinu Naidenkovú, svoju skutočnú mamu, ktorá bola až do osudného okamihu považovaná za matku Ekateriny.

Viac o téme: RuskoZamenené deti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu