Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Hrôza v ruskom cirkuse: Diváci v šoku! VIDEO Medveď zrazu zaútočil na tehotnú asistentku

Medveď napadol asistentku Zobraziť galériu (2)
Medveď napadol asistentku (Zdroj: YouTube/shot)

ORYOL - Počas predstavenia medveďa hnedého s dvomi krotiteľmi v ruskom meste Oryol došlo k ďalšiemu incidentu, po ktorom ochrancovia volajú po zrušení vystupovania zvierat v cirkusoch. Šelma náhle zaútočila na tehotnú asistentku v aréne a muži mali čo robiť, aby ju od ženy odtrhli. Našťastie skončila iba so škrabancami a modrinami. Jej nenarodené dieťatko je v poriadku.

VIDEO Medveď zaútočil v cirkuse na krotiteľku: Šokujúcemu divadlu sa prizerali rodičia s deťmi!

"Možno za to do určitej miery môže žiarlivosť, pretože som tehotná. Môžu existovať mnohé dôvody. V skutočnosti mám dva škrabance a malú modrinu na nohe. Tento incident budem, samozrejme, riešiť so skúsenejšími kolegami. Zviera aj dieťatko sú v poriadku, všetko je v pohode. V tejto chvíli sa ku mne medveď správa rovnako ako obvykle, opäť milujúco a láskyplne, akoby sa nič nestalo," citoval napadnutú ženu portál DailyMail.

Hneď ako samec medveďa hnedého zaútočil na asistentku v modrých šatách, pribehli jej na pomoc krotitelia, ktorí sa snažili zviera odtiahnuť. Podľa jedného z prítomných divákov však medveď ženu nepustil ani po údere bičom. Zakrvavenú zamestnankyňu cirkusu previezla sanitka do nemocnice.

Ľudia v meste Oryol uviedli, že zviera bolo pred vystúpením rozrušené a nepokojné, pretože čakalo v klietke. Momentálne má medveď zákaz vystupovať. Údajne už predtým zaútočil na iného člena cirkusu a pokúsil sa ujsť.

Hrôza v ruskom cirkuse:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/shot)

Irina Novožilová, ktorá je vedúcou ruskej skupiny za práva zvierat Vita, uviedla, že všetky cirkusy so živými zvieratami by mali byť zakázané. "Žiadne cirkusové podmienky nebudú humánne z jedného jednoduchého dôvodu. Drezúra ide ruka v ruke s krutosťou," vysvetlila. Prípadom sa už zaoberá ruský vyšetrovací výbor.

 

Viac o téme: MedveďCirkusútok Rusko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu