Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Tínedžerka otehotnela 13-ročná: Dieťa chcela vychovávať s priateľom (10), no prišiel šok

Darya sa teší zo zasnúbenia Zobraziť galériu (6)
Darya sa teší zo zasnúbenia (Zdroj: Instagram/ Uverdig_IW)

MOSKVA - Pätnásťročná Ruska Darya Sudnišnikova priviedla na svet svoju dcéru vlani v auguste. Dnes je influencerka a dospievajúca mama šťastná - pretože sa zasnúbila. Jej priateľ je ale podľa všetkého dvakrát starší ako on.

Ruská influencerka a mama - tínedžerka Darya je v siedmom nebi. Tento týždeň prezradila svojim sledovateľom na Instagrame, že je zasnúbená. Ale kto je novým mužom v jej živote?

FOTO Tínedžerka (14) tvrdila, že otehotnela s 10-ročným Ivanom: Nakoniec odhalila krutú pravdu

Podľa klebiet má mať jej nový priateľ tridsať rokov a dokonca sa predpokladá, že obaja budú mať spolu druhé dieťa. V rozhovore, ktorý dievčina poskytla cez Skype portálu rtl.de, vysvetľuje, že to nie je pravda. Myslí si, že ľudia to hovoria preto, aby zarobili peniaze. 

Darya ukazuje svoj snubný prsteň.
Zobraziť galériu (6)
Darya ukazuje svoj snubný prsteň.  (Zdroj: Instagram/ Uverdig_IW)

Nové šťastie s Pashou (16)

Popravde, jej nový priateľ sa volá Pasha a má šestnásť rokov. Ich vzťah sa mal začať pôvodne s cieľom urobiť si PR. Postupom času sa však títo dvaja skutočne zblížili. Teraz nasledujú dokonca aj zásnuby. Pod ich spoločnými fotkami sa píše: „Idem sa vydávať“. Darya s radosťou drží svoj zásnubný prsteň. Bola to však dlhá cesta, pretože Sudnišnikova chcela pôvodne vychovávať svoju dcéru s bývalým priateľom Ivanom, ktorý má len jedenásť rokov. Príbeh týchto dvoch obletel svet minulý rok, keď sa prevalilo, že mali spolu počať dieťa. Lekári však spochybňovali chlapcove schopnosti plodnosti.

Darya sa teší zo
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram/ Uverdig_IW)

Darya sa teší zo
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram/ Uverdig_IW)

VIDEO Školáčka (13) mala otehotnieť s kamarátom Ivanom (10): Sex pod prikrývkou a len raz!

Dcéra Emilia sa narodila v auguste 2020

Zakrátko sa však ukázalo, že Darya bola znásilnená tínedžerom. V tom čase o svojom násilníkovi povedala: „Po narodení čaká dieťa test DNA. Polícia potom rozhodne, čo s tým urobí.“ Jej útočník bol vraj veľmi vysoký a veľmi tučný a žije v rovnakom meste - v Železnogorsku s približne 85-tisíc obyvateľmi. „Bojím sa, že na neho narazím na ulici,“ priznala. Napriek všetkému boli Darya a Ivan odhodlaní spolu vychovávať dieťa. V auguste 2020 sa jej narodila dcéra Emília. Krátko nato však prišiel šok, keď s mladučkou mamou Ivan prerušil kontakt a vzťah stroskotal.

Darya so svojou dcérou
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram/ Uverdig_IW)

Dcéra Darye
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram/ Uverdig_IW)

Sudnišnikova bola tiež konfrontovaná so šikanovaním. Keď sa vo februári 2021 vrátila do triedy, nič už vraj nebolo také, aké to bolo v minulosti. Jej spolužiaci aj učitelia na ňu vyvíjali obrovský tlak.

Viac o téme: DieťaZásnubyTínedžerkaRuskoDarya Sudnišnikova
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu