Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Muž v Prahe mal masturbovať na verejnosti: VIDEO Prekvapivý dôvod obnažovania pohlavného údu

Bezdomovec zápasil s parazitmi Zobraziť galériu (2)
Bezdomovec zápasil s parazitmi (Zdroj: FB/Mestská polícia Praha)

PRAHA - Mestská polícia v Prahe prijala na svoju telefonickú linku dva dni po sebe oznámenia, v ktorých svedkyne upozorňovali na neprístojné správanie muža v stanici pražského metra. Podľa ich slov vzbudzoval pohoršenie a mal sa tiež uspokojovať. Preverenie prípadu však prinieslo trochu iný záver.

Des na benzínke: VIDEO Ukrajinec (36) hrozil obsluhe znásilnením, na parkovisku sa strhla dráma!

"Prosím vás, mohli by ste niekoho poslať? Jeden bezdomovec je tu úplne nahý, vyzerá to snáď, že aj masturbuje, chodia tu malé deti, nech ho odvezú do nejakého blázinca. To nie je už možné toto," uviedla telefonicky sťažovateľka.

Muž v pražskom metre vyvolal rozruch, obnažoval sa pred okoloidúcimi (Zdroj: FB/Mestská polícia Praha)

"Hliadka tu našla im dobre známeho 30-ročného muža oblečeného do nohavíc a jednej ponožky. Strážnikom oznámil, že nejde o uspokojovanie jarných túžob, ale o jeho techniku ​​boja s parazitmi, ktoré ho hryzú," informovala mestská polícia minulú stredu na svojej facebookovej stránke a dodala, že zúfalé škrabanie a škrabanie po celom tele jeho vysvetlenie podporovalo.

Predchádzajúci deň iná žena zazrela, ako sa snaží si od úporného svrbenia uľaviť nevhodným spôsobom. "Je tu bezdomovec a s vtákom chodí v ruke naostro," nahlásila neprístojný výjav v stanici metra Černý most.

Muž v Prahe mal
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Mestská polícia Praha)

"Keď hliadka s mužom riešila situáciu po prvýkrát, odporučila mu kontaktné miesta, ktoré by mu v boji s miniatúrnou armádou podali pomocnú ruku. Ponúkanú pomoc ale odmietol," vysvetlila pražská mestská polícia. Po druhom incidente už bola privolaná aj štátna polícia, ktorá si muža prevzala.

Viac o téme: BezdomovecMetroMasturbáciaPrahaOnania
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu