Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

So zvrhlíkmi sa roztrhlo vrece: VIDEO Muž masturboval v trolejbuse plnom ľudí! Rýchla reakcia ženy

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA – Polícia rieši ďalší prípad uspokojovania sa na verejnosti. K incidentu tentokrát došlo v bratislavskej MHD. Muž počas cestovania bez hanby začal masturbovať v zadnej časti trolejbusu. Jedna z cestujúcich preto na neho zavolala políciu a zvrhlík skončil v cele.

K nepríjemnej situácií došlo v piatok 18. marca, prípad je o to šokujúcejší, že neodohral v nočnom spoji, ale za bieleho dňa a priamo na poludnie. „Krátko pred 12.15h spozorovala jedna z cestujúcich muža sediaceho na zadných sedadlách trolejbusu, ktorý smeroval od zimného štadióna v smere ku klientskému centru na Tomášikovej ulici. Muž počas cestovania začal v zadnej časti trolejbusu masturbovať,“ uviedla polícia.

Bratislavská MHD: Muž počas cestovania začal v zadnej časti trolejbusu masturbovať (Zdroj: Polícia SR - Bratislavský kraj)

Jedna z cestujúcich nestratila našťastie duchaprítomnosť a "aktivitu" dotyčného muža nahlásila na čísle 158. „Hliadka bratislavských PMJčkárov sa v krátkom čase dostavila na miesto, pričom v trolejbuse na zastávke MHD muža obmedzila na osobnej slobode,“ informovala polícia. Muža následne eskortovali na policajné oddelenie za účelom vykonania potrebných úkonov.

Následne skončil v cele policajného zaistenia. „Poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave II vzniesol v tejto súvislosti obvinenie z trestného činu výtržníctva 22-ročnému Erikovi z okresu Kežmarok. Vec sa realizuje v tzv. ´super rýchlom´ konaní,“ ozrejmili.

So zvrhlíkmi sa roztrhlo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

„V súvislosti s týmto prípadom opäť dávame do pozornosti občanom známe pravidlo, že včasné oznámenie na polícii o páchaní (aj takéhoto druhu) protiprávneho konania zvyšuje pravdepodobnosť zadržania páchateľa a objasnenia samotného skutku,“ dodali.

Nejde pritom o prvý podobný incident počas tohto týždňa, na ktorý polícia upozorňovala. Informovali tiež o prípade, ktorý sa odohral vo vlaku na Hlavnej železničnej stanici v Bratislave. Neznámy muž si počas cestovania stiahol tepláky a začal pred cestujúcou ženou masturbovať. Z miesta následne odišiel.

Viac o téme: TrolejbusMasturbáciaZvrhlíkPolícia MHDUspokojovanie sa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu