Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Kurióznejší prípad ste ešte nevideli: Muž nabúral do obchodu s rybárskymi potreby a vliezol nahý do akvária

Kuriózny prípad sa stal v americkom štáte Alabama, nahý muž skočil do akvária v obchode šípku
Kuriózny prípad sa stal v americkom štáte Alabama, nahý muž skočil do akvária v obchode šípku (Zdroj: Twitter/@CollinRugg)

LEEDS – Americkým štátom Alabama 4. januára otriasol kuriózny prípad muža, Georga Owensa (42). Ten nabúral do stĺpu predajne s rybárskymi, poľovníckymi a outdoorovými potrebami známeho reťazca Bass Pro Shops, vystúpil z auta a tomu čo sa dialo potom neverila ani miestna polícia ani svedkovia.

K incidentu došlo 4. januára. Najskôr 42-ročný muž vrazil do stĺpu miestneho obchodu a krátko na to vystúpil, vyzliekol sa a namieril si to rovno do obchodu. Nahý vliezol do obrovského akvária a neváhal si do akvária skočiť aj šípku, informoval Advance Local.

Polícia a svedkovia iba neveriacky krútili hlavami. George bol dokonca agresívny na policajtov a nadával im. Z akvária neskôr vypadol a polícia ho zadržala. Policajný šéf Paul Irwin upresnil, že incident sa stal krátko pred uzávierkou. Video, ktoré urobili svedkovia zachytáva vtrhnutie do obchodu ako aj neprimerané správanie muža. V akváriu sa nachádzal asi päť minút kým ho polícia stihla spacifikovať. Bol prevezený do nemocnice na psychiatriu a neskôr do väzenia v okrese St. Clair. Je obvinený z výtržníctva, kladenia oporu pri zatýkaní, útoku na policajta, vrátane obnažovania sa na verejnosti z trestného činu výtržníctva.

Viac o téme: AkváriumNahý mužPolícia Alabama
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu