Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Po vyhadzove z Twitteru: Internet sa zabáva, Trumpa vymazali aj z filmu Sám doma

Macaulay Culkin a Donald Trump vo filme Sám doma 2 - Stratený v New Yorku.
Macaulay Culkin a Donald Trump vo filme Sám doma 2 - Stratený v New Yorku.

WASHINGTON - Twitter radikálne vymazal Donalda Trumpa a účty amerického prezidenta na Facebooku a Instagrame sú zablokované - a niektorí filmoví fanúšikovia ho už viac nechcú ani vidieť.

Tŕňom v oku je scéna z filmu „Sám doma 2 – Stratený v New Yorku“.

V komédii, rovnako ako v predchádzajúcom filme „Sám doma“, musí Kevin, zabudnutý rodičmi, prežiť sám. Tentoraz trávi čas bez rodičov v slávnom „hoteli Plaza“ v newyorskom Central Parku.

Hotel v čase nakrúcania patril Donaldovi Trumpovi. A v tom čase chcel za povolenie na natáčanie krátke vystúpenie. Dostal ho: V mini-sekvencii vysvetlil Kevinovi cestu do hotelovej haly.

Trumpov čas strávený na obrazovke bol vtedy obmedzený na niekoľko sekúnd - ale pre niektorých je aj to príliš veľa. Myslia si, že bez Trumpa by bol kultový film oveľa lepší.

Viacerí navrhli raz a navždy odstrániť súčasného prezidenta z filmu. A technicky zdatný používateľ Twitteru sa okamžite pustil do práce. Pozrite si výsledok. Video spôsobilo na internete veľa zábavy.

Niektorí videli v upravenom videu paralely k filmu „Alien vs. Predator“, iným stále chýba vhodné prekrytie hlasu alebo viditeľná alternatíva k priehľadným pixelom.

Viac o téme: Donald TrumpTwitterSám doma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu