Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Žiadne reči o koronavíruse, odkazuje kaviareň zákazníkom: Dôvod je jasný!

Cristina Mattioliová zakázala vo svojej kaviarni rozhovory o koronavíruse.
Cristina Mattioliová zakázala vo svojej kaviarni rozhovory o koronavíruse. (Zdroj: Twitter/ Eric J. Lyman)

RÍM - Majiteľka kaviarne Feeling v Ríme už má zjavne dosť opakujúcich sa diskusií o koronavíruse a teraz sa spolieha na svoje vlastné opatrenie, aby takéto témy rozhovoru v jej podniku neobjavovali. Okrem výslovného zákazu hovoriť o víruse, majú teraz rôzne vtipné plagáty poskytnúť o niečo veselšiu inšpiráciu  na obsah konverzácie.

„Virológia“ a diskusie o nových protikovidovských opatreniach vlády sú teraz zakázané ako témy rozhovorov v reštaurácii, uviedla majiteľka reštaurácie Cristina Mattioliová. "Musíme sa chrániť pred vírusom, ale musíme si tiež nájsť cestu späť do normálneho života." Preto vyzývame zákazníkov, aby na epidémiu príliš nemysleli.“

Zabudnite na starosti pri kávičke

Tridsaťpäťročná na plagátoch navrhuje alternatívne diskusné témy, ako sú reality šou, počasie a rôzne klebety. "Aspoň počas prestávky na kávu by sme mali zabudnúť na koronavírus." Kaviareň musí byť miestom, kde môžete na pár minút zabudnúť na svoje starosti,“ hovorí Mattioliová.

Reakcia zákazníkov je veľmi pozitívna. „Väčšina z nich oceňuje našu iniciatívu a dodržiava pravidlo, aby sa o víruse nehovorilo,“ hovorí miestny majiteľ.

Viac o téme: KaviareňZákazRozhovoryRímKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu