Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Instagramová hviezda padla na dno! VIDEO Milióny šokovaných fanúšikov, celebrita s temným tajomstvom

Podvody sa hviezde Instagramu vypomstili. Zobraziť galériu (11)
Podvody sa hviezde Instagramu vypomstili. (Zdroj: reprofoto:instagram, twitter)

DUBAJ - Luxusné autá, oblečenie, jednoducho životný štýl, na ktorý má málokto. Raymond Abbas, na Instagrame známy ako Hushpuppi, sa doslova topil v peniazoch. Aspoň podľa jeho príspevkov, ktoré sledovalo okolo 2,4 milióna fanúšikov. Nigérijská hviezda však padla na totálne dno! Ukázalo sa, že na svoje bohatstvo si Raymond nezarobil poctivou prácou.

O prípade Raymonda Abbasa informovali viaceré svetové médiá, medzi nimi aj britský Daily Mail.. Nečudo. Muž, ktorý bol na jeho záberoch na Instagrame ako chodiaca reklama na značkové modely, je zapletený do poriadne škandalózneho podvodu vo výške približne 350 miliónov libier.

Raymond lákal obete luxusným životným štýlom.
Zobraziť galériu (11)
Raymond lákal obete luxusným životným štýlom.  (Zdroj: reprofoto:instagram)

Instacelebritu zadržali v Dubaji v rámci akcie Fox Hunt 2. Okrem Abbasa v rukách polície skončili aj ďalší podozriví členovia údajného gangu. Skupinka úradovala v kyberpriestore. Zameriavať sa mali na obete v zahraničí, ktoré nalákali na falošné webstránky, tváriace sa ako stránky známych spoločností.

Tým, čo naleteli, mali ukradnúť informácie o kreditných kartách. Ukradnuté peniaze potom ďalej "prali", pričom podvodov sa mali dopustiť v Európe, Amerike aj v Afrike.

A dôležitú rolu vo všetkom hral práve 38-ročný Abbas. Vydával sa za bohatého realitného developera, jeho život prekypoval luxusom... Takto ovplyvňoval a lákal obete z celého sveta. Až kým nezasiahli FBI a Interpol.

Vyšetrovatelia vpadli do dubajského bytu, keď Abbas spal. A čo našli? Okrem iného aj 30 miliónov libier v hotovosti! Zadržali aj luxusné autá. Odhaduje sa, že vyšetrovatelia majú v rukách až dva milióny e-mailových adries, ktoré patria obetiam. Samotný podozrivý sa ešte k obvineniam nevyjadril. 

Viac o téme: PodvodHviezdaKriminálnikInstagramRaymond Abbas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu