Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Smútok v rodine unesenej Maddie McCannovej: Ďalšiu ranu im uštedril KORONAVÍRUS!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook)

LONDÝN - Madeleine McCann zmizla ako trojročná počas rodinnej dovolenky v Portugalsku. Odvtedy prešlo už 13 rokov, no jej rodičia stále nestrácajú nádej, že sa dozvedia, čo sa stalo s ich milovanou dcérkou. No popasovať sa museli aj so smrťou milovanej osoby.

Nemecké úrady nedávno oznámili, že z únosu a vraždy britského dievčatka podozrievajú muža, ktorý má skutočne temnú minulosť. Na konte má sexuálne zneužívanie detí, ktorého sa dopustil viackrát, a za ktoré bol trestaný. Na svedomí má mať tiež šírenie detskej pornografie. V roku 2005 mal v tom istom letovisku, kde zmizla Maddie, znásilniť 72-ročnú Američanku. Ide o nemeckého pedofila Christiana.

Nové odhalenie v prípade zmiznutia Maddie: Pedofil ju sledoval niekoľko dní, ďalší únos dievčatka!

Aj napriek tomu, že rodina sa stále nevzdáva, pandémia koronavírusu im vzala mimoriadne silnú oporu, ktorá im pomohla v ťažkých časoch. Ako informuje portál DailyMail, minulý mesiac zomrela stará mama stratenej Maddie Eileen McCannová († 80). Zomrela na komplikácie spojené s ochorením Covid-19, ktoré spôsobuje nový koronavírus. 

Muž, ktorý je podozrivý z únosu Madelaine.
Zobraziť galériu (2)
Muž, ktorý je podozrivý z únosu Madelaine.  (Zdroj: Reprofoto:Mirror/CARABINIERI HANDOUT/EPA-EFE/Shutterstock)

„Je to ďalšia tragédia pre rodinu,“ citoval portál zdroj blízky rodine. Eileen bola vdova, no najhoršie prežívala stratu vnučky. „Keď som pred dvomi rokmi prišla o manžela, myslela som si, že môj svet sa zrútil. Ale stratiť Madeleine je desaťkrát horšie,“ povedala v roku 2007.

Práve ona strávila niekoľko mesiacov v Portugalsku, kde utešovala rodičov malej Maddie po jej zmiznutí. Tvrdila, že kým nenájdu telo, nestratí nádej. Práve Eileen stála za medzinárodnou kampaňou, ktorá mala pomôcť v hľadaní unesenej Maddie. Neverila, že jej vnučka by len tak odišla s cudzím človek, preto bola presvedčená, že Madelaine niekto predtým nadrogoval. 

Viac o téme: SmrťZmiznutieúnosKoronavírusMadeleine McCannová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu