Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Brutálna vražda krásnej lekárky: IT špecialista nezniesol urážku, dobodal ju a napchal do kufra

Maxim Gareyev brutálne zavraždil Ekaterinu Semochkinu, pretože ho urazila Zobraziť galériu (5)
Maxim Gareyev brutálne zavraždil Ekaterinu Semochkinu, pretože ho urazila (Zdroj: FB/Максим Гареев, Instagram/katti_loves_life )

MOSKVA - Ruská kráska urazila ego IT špecialistu a to robiť nemala. 33-ročný Rus nezvládol kritiku, vzal nôž a brutálne ju dobodal. Informoval o tom portál Mirror s tým, že nakoniec jej telo vložil do kufra s tým, že ho neskôr niekam skryje. To mu však nevyšlo. Súd ho odsúdil na 9 rokov väzenia.

33-ročný Maxim Gareyev sa priznal k dobodaniu 24-ročnej Ekateríny Semochkiny, na ktoré následky zomrela. Gareyev vyšetrovateľom povedal, že zaútočil na Semochkinu po tom, čo urazila jeho ego tým, že "je síce bohatý, ale nemá dostatok osobnosti a sexuálnu zdatnosť." Povedala mu to po tom, čo si ju zaplatil za jej sexuálne služby. Semochkinino telo bolo objavené v kufri v jej byte s bodnými ranami v hrudi v júli minulého roka. Informoval o tom portál Mirror.

Ekaterína Semochkina
Zobraziť galériu (5)
Ekaterína Semochkina  (Zdroj: Instagram/katti_loves_life)

Matka obete, Dr. Olga Semochkina, kardiologička, informovala moskovský súd, že do Ekaterininho bytu, kde našla jej telo, išla preto, lebo sa jej nedokázala dovolať. „Videla som svoju dcéru ležať v kufri,“ povedala. „Veľký červený kufor bol uprostred miestnosti, ten, s ktorým cestujeme 1-2-krát do roka. Začala som kričať," opísala hrozné okamihy matka. Ekaterinin otec Dr. Stanem Semochkin, urológ, sa ihneď k nej vrhol v nádeji, že je stále nažive, ale čoskoro si uvedomil, že je mŕtva. Následnej zavolali políciu. 

Ekaterína Semochkina
Zobraziť galériu (5)
Ekaterína Semochkina  (Zdroj: Instagram/katti_loves_life)

Ekaterina, ktorá sa tiež volala Katya, bola novo-kvalifikovanou lekárkou, ktorá tiež pracovala ako blogerka na Instagrame, kde mala 111-tisíc sledovateľov. Pracovala aj na čiastočný úväzok ako sexuálna pracovníčka a účtovala si asi 11-tisíc rubľov za hodinu na doplnenie svojich príjmov. 

Ekaterína Semochkina
Zobraziť galériu (5)
Ekaterína Semochkina  (Zdroj: Instagram/katti_loves_life)

Gareyev tvrdil, že sa mu vysmievala, že nebol taký bohatý ako ostatní muži, ktorých poznala, pre „nedostatok osobnosti“ a za to, že ju nedokázal uspokojiť v posteli. „Potom, čo sme mali sex, pokračovala v žartovaní o mne. Stratil som kontrolu. Chytil som nôž z kuchyne. Začal som ju škrtiť a bodol som ju. Pokúsila sa utiecť do kúpeľne a zamknúť dvere. Vytiahol som ju z tadiaľ, kvapala z nej krv. Potom na chodbe začala kričať. Zakryl som jej ústa a zase som ju bodol nožom do hrude. Bežala do obývacej izby a začala bojovať, ale bol som v stave, že som necítil bolesť. Počas boja padla a zase som ju bodol" uviedol Gareyev Ruskému vyšetrovaciemu výboru s tým, že následne zomrela.

Maxim Gareyev
Zobraziť galériu (5)
Maxim Gareyev  (Zdroj: FB/Максим Гареев)

Rozrušení rodičia obete, ktorí sa zúčastnili Gareyevovho odsúdenia, dôrazne popreli, že pracovala ako prostitútka. Objavili sa aj obvinenia, že v čase jej smrti bola vydieraná za nahé fotografie, ktoré sa objavili na internete.

„Chcem sa ospravedlniť rodičom Katyi. Veľmi to ľutujem. Veľmi sa za seba hanbím," uviedol Gareyev. Okrem deväťročného väzenia bude musieť odsúdený zaplatiť 2,5 milióna rubľov ako morálnu kompenzáciu príbuzným Ekateríny. Otec Maxima Gareeva povedal, že jeho syn má psychické problémy a že je fanúšikom plastickej chirurgie, kvôli čomi si vyslúžil prezývku Ken.

Viac o téme: RuskoMaxim GareyevEkaterina Semochkina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu