Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dostane najvyšší trest? Lisa Snyderová nesmierne kruto zabila vlastné deti a mala sex so psom

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: FB/J. M. )

KEMPTON – V suteréne domu v pensylvánskom Kemptone objavila polícia mŕtve telá chlapca († 8) a dievčatka († 4). Deti Conner a Brinley boli obesené na vôdzke na psa. Ich matka Lisa Rachelle Snyderová tvrdí, že chlapec bol pre svoju nadváhu šikanovaný, spáchal samovraždu a zabil aj svoju sestru.

Lisu Snyderovú (36) zatkli  2. decembra v Berks County v Pensylvánii a obvinili ju z vraždy jej detí, ale nielen to. Prokuratúra obviňuje ženu aj zo sodomie (zoofílie v sexuálnom zmysle) a krutého zaobchádzania so zvieraťom. Stalo sa tak vyše mesiaca po hroznom náleze mŕtvol.
Snyderová podľa všetkého obesila vlastné deti na vôdzke z drôtu.

Dostane najvyšší trest? Lisa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/J. M. )
Podľa vyšetrovania polícia narazila na facebooku na konverzáciu v messengeri, v ktorej obvinená písala o sexe so psom. Okrem toho ju obvinili, že so svojím rodinným psom mala orálny sex, fotografie z neho totiž poslala na facebooku inej osobe.

V nekrológu sa o deťoch hovorí, že milovali videohry a film Ľadové kráľovstvo. Od ich smrti v septembri 2019 Snyderová popierala, že ich zavraždila. Teraz je však vo väzení a čelí vražde a iným obvineniam. Koroner Eric Minnich 2. decembra 2019 uviedol, že príčinou smrti bolo "obesenie a deti sú obeťami vraždy".

Lisa Snyderová je obvinená z viacerých trestných činov: z vraždy prvého stupňa a tretieho stupňa, z ohrozenia bezpečnosti detí, zo sexu so zvieraťom, z krutosti voči zvieratám a z manipulácie s fyzickými dôkazmi. 

Dostane najvyšší trest? Lisa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/J. M. )

„Bola to hrozná, tragická udalosť,“ uviedol okresný prokurátor John T. Adams počas tlačovej konferencie, na ktorej oznámil zatknutie Snyderovej. Na otázku, aký mala motív na vraždu, uviedol žalobca: „Vyjadrila sa pred svojím priateľom, že už má všetkého po krk. Neviem, či vôbec existuje vysvetlenie jej správania sa.“Úrady tvrdia, že v dňoch medzi 17. septembrom a 23. septembrom, ktoré viedli k úmrtiu detí, Snyderová hľadala na googli nasledujúce výrazy: Oxid uhoľnatý v aute; ako dlho sa pritom zomiera; obesenie. Podľa policajného vyhlásenia je žena obvinená aj z návštevy tzv. zakázanej webovej stránky, ktorá popisuje účinný spôsob obesenia osoby.

Prokuratúra sa ešte nerozhodla, či bude žiadať o trest smrti.

 

 

Viac o téme: DetiVôdzkaMatkaObesenéSex so psomNajvyšší trest
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu