Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Londýnska polícia si vyslúžila vlnu posmechu: Ľudia sa smejú na FOTO, ktoré zverejnila

Fotografia pobavila...
Fotografia pobavila... (Zdroj: Twitter/Regents Park Police)

LONDÝN - Policajná stanica v londýnskom Regent's Parku sa minulý týždeň chcela pochváliť úspechmi v boji proti rastúcemu počtu zločinov spáchaných nožom. Bohužiaľ ale svoje úsilie dokumentovala fotografiou zhabaných chladných zbraní, medzi ktoré sa vlúdila aj lyžica, napísal denník The New York Post.

Mladík sa hneď v prvý deň v práci dopustil trápnej chyby: Upozornil ho na ňu až jeho nový šéf

Pobavené reakcie internetovej komunity na seba nenechali dlho čakať. Objavili sa medzi nimi poznámky, že lyžica si čoby "vrah cereálií" zaradenie medzi zbrane zaslúži, rovnako ako poďakovanie policajtom, ktorí pri jej zabavovaní dali do stávky svoj život.

Avšak posmešky stranou, zločiny spáchané s nožom v ruke sú v Británii závažný problém, dodal denník. V marci predsedníčka Britskej národnej rady policajných veliteľov Sara Thorntonová označila silnejúcu epidémiu tohto druhu zločinnosti za "národnú krízu", ktorá počas posledných štyroch rokov vzrástla na bezprecedentnú úroveň.

Podľa národných štatistík bolo vlani v Anglicku a Walese ohlásených 40829 incidentov zahŕňajúcich nôž alebo iný ostrý predmet. To priemerne predstavuje 112 prípadov denne.

Viac o téme: FotografiaLyžicaPolícia Veľká Británia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu