Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Londýnskych policajtov privolali k nevybuchnutej bombe: FOTO čuda, ktoré našli na pláži

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA/AP)

LONDÝN - Kvôli nálezu nevybuchnutej bomby privolali v stredu okoloidúci políciu na breh rieky Temže vo východnej časti Londýna. Pyrotechnikov ale nakoniec hliadka povolávať nemusela, ukázalo sa totiž, že ide o "obriu trblietavú vianočnú ozdobu". O kurióznom prípade informovala na twitteri polícia mestskej časti Tower Hamlets.

Londýnska polícia si vyslúžila vlnu posmechu: Ľudia sa smejú na FOTO, ktoré zverejnila

"Strážnici boli privolaní do Wappingu, aby preverili možné nevybuchnuté zariadenie, ktoré rieka vyplavila na breh," uviedli policajti na twitteri. "Našťastie po bližšej ohliadke zistili, že ide o obriu trblietavú vianočnú ozdobu," dodali a okrem fotografie domnelej bomby pripojili tiež emotikony vianočného stromčeka a Santa Clausa.

K vianočnej guli pripomínajúcej nevybuchnutú bombu z vojny privolali ľudia v Londýne policajtov len niekoľko dní potom, čo sa v meste Kingston-upon-Thames, ktoré leží juhozápadne od britskej metropoly, našla skutočná nevybuchnutá puma. Kvôli jej zneškodneniu museli byť evakuovaní študenti miestnej univerzity, informoval spravodajský web BBC.

Viac o téme: Vianočná ozdobaBombaPoplachGuľaOmylPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu