Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

VIDEO Matka päť sekúnd nedávala pozor na dcéru: Keď sa otočila, takmer dostala infarkt

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/Erica Dilley)

FRISCO - Nasledujúce video dokazuje, že deti nesmiete spustiť z dohľadu ani na sekundu. Keď tak totiž spravíte, hrozí, že si ublížia. Istá matka zo Spojených štátov nedávno zažila poriadny šok, keď sa na chvíľu otočila chrbtom k dcére a tá to okamžite využila na nezbedné, ale hlavne nebezpečné hrátky.

Niekedy by asi bolo najlepšie, keby rodičia mali oči aj na chrbte. Inak by nehrozilo, že sa dostanú do situácie, ktorú zažila Erica Dilleyová z Texasu. Tá dovolila svojej malej dcére, aby otvorila garážové dvere na ich dome. Vyzdvihla ju do výšky, aby dočiahla na gombík, ktorý následne stlačila. Vzápätí sa matka otočila a venovala sa svojmu druhému dieťaťu, ktoré sedelo v bugine. 

Trvalo asi len päť sekúnd, čo Erica nedávala pozor na Alice, a to sa jej skoro vypomstilo. Keď sa totiž znova obrátila, naskytol sa jej pohľad, pri ktorom takmer utrpela srdcový infarkt. Dievčatko viselo na garážových dverách a nohy sa mu hompáľali vo vzduchu. "Alice, nie! Okamžite sa pusti!" kričala vystresovaná matka na dcéru a hneď ju bežala ratovať. Od zranenia ju delil naozaj len kúsok. 

VIDEO Matka päť sekúnd
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Erica Dilley)

Celý incident zachytila domová bezpečnostná kamera. Dilleyová záznam neskôr zverejnila na serveri YouTube. "Už sme zistili, že Alice miluje výšky a mama od nej nikdy nemôže odvrátiť zrak, inak hrozí katastrofa," okomentovala Erica situáciu. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu