Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mamička kúpila synovi (4) banán: FOTO Čo to má byť? Hrozný objav po tom, čo ho ošúpala

Už ste videli niečo také? Zobraziť galériu (4)
Už ste videli niečo také? (Zdroj: FB/Gemma Grange)

CARDIFF - Mladá britská mamička opísala, ako ju vystrašil hrozný objav vo vnútri banánu, ktorý kúpila v obchodnom reťazci Asda v meste Whitchurch. Gemma Grangeová (31) šúpala ovocie pre svojho štvorročného syna, keď si všimla, že vnútro má divné červené sfarbenie. Spočiatku si myslela, že banán je "pokrytý krvou".

Hrôza v slovenských obchodoch: V klobásach objavili listérie, zhnusia sa vám aj punčové rezy

"Deti sedeli v zadnej časti auta a syn mi podal banán, pretože ho nevedel otvoriť. Keď som ho ošúpala, bol celý červený. Nikdy som nič také nevidela, tak som z toho bola mimo a len som si pomyslela, čo to, sakra, je. Najprv sa mi zdalo, že je to krv," uviedla Gemma pre Bristol Live.

Mamička kúpila synovi (4)
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Gemma Grange)

Podľa nej vyzeralo ovocie z vonku úplne normálne, no sklamalo ju, ako sa obchod zachoval. Jej priateľka totiž kontaktovala supermarket v jej mene, pretože Gemma musela ísť do práce, ale obe sa obávali, že iné deti by mohli naraziť na rovnaký problém.

Mamička kúpila synovi (4)
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Gemma Grange)

Keď kamarátka priniesla banán do supermarketu, dostala poukážku vo výške 5 libier (cca 5,7 eur). Pýtala sa vraj aj na to, či teraz bude Asda kontrolovať aj ostatné ovocie, ale zamestnanci sa vyjadrili, že to nie je možné. Gemma sa vyjadrila, že mali urobiť viac, ako len poskytnúť poukážku.

"Chcela som varovať rodičov, aby skontrolovali ovocie svojich detí predtým, ako im ho dajú. Ak by som ho dala synovi do škôlky na obed, jednoducho by ho zjedol," vysvetlila rozrušená mamička.

Mamička kúpila synovi (4)
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Gemma Grange)

Asda sa zatiaľ podľa portálu mirror.co.uk k prípadu nevyjadrila. Nie je tak známe, čo spôsobilo zvláštne sfarbenie banána a či nejde opäť raz iba o zbytočnú paniku.

Viac o téme: FarbaBanán
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu