Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Naštvaný poslanec SMERu o svojej diplomovke: VIDEO Bol by som k***t, ak by som ju písal sám!

Dušan Bublavý Zobraziť galériu (2)
Dušan Bublavý (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Už niekoľko týždňov sa rieši stratená rigorózna práca Andreja Danka, ktorú nechce ukázať verejnosti. Nie je však jediný, pri kom sa vynárajú nejasnosti okolo nadobudnutia titulu. Do redakcie nám prišiel tip s videom, na ktorom má byť hlas Dušana Bublavého, poslanca strany SMER-SD. Nahrávka je plná vulgarizmov.

Dušan Bublavý, poslanec za stranu SMER-SD, študoval na Dubnickom technologickom inštitúte. "V nedeľu ma doma navštívil pán poslanec Bublavý a ja som si celý rozhovor nahral. Opisuje aj to, ako získal titul," napísal čitateľ. 

Z nahrávky vyplýva, že poslanec je z otázok nervózny, čo dáva najavo aj vulgárnym slovníkom a nadávkami svoju poslucháčovi. Priznáva, že ak by s ním do školy nechodila jeho manželka, titul by nezískal. 

Vulgáry smerák Dušan Bublavý o diplomovke
"Moja žena bola moja spolužiačka, vy ste celkom primitívny," hovorí Bublavý. "Mne bolo jedno, akú som mal známku, hlavne, že som prešiel. My sme napísali tú diplomovku s manželkou spolu, spoločne. Ona je majsterka sveta v písaní, tak by som bol k***t, keby som to písal sám," povedal ďalej Bublavý.

S prosbou o reakciu sme oslovili aj priamo poslanca. "Prebehol súkromný rozhovor, nevedel som, že som nahrávaný. Z mojej strany boli použité aj vulgarizmy, ale opakujem, bol to dôverný rozhovor. Bol na mňa vyvíjaný tlak od dotyčného," povedal pre Topky Bublavý. 

Pýtali sme sa aj na to, či mu jeho diplomovú prácu napísala manželka alebo ju písal sám. "Ona mi ju len prepísala. Je majsterkou sveta v písaní na stroji, myslím, že ju nikto neprekonal. Čo som si mal niekoho najať? Mám šikovnú manželku," dodal poslanec. 

Viac o téme: TitulObhajobaDiplomovkaDušan Bublavý
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu