Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mladík chcel skočiť do rozvodneného Dunaja: Policajti mu v tom zabránili, poslal im dojímavý odkaz

Pred pádom do Dunaja zachránili mladého muža policajti. Zobraziť galériu (2)
Pred pádom do Dunaja zachránili mladého muža policajti. (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

BRATISLAVA - Okolie, kamaráti ani rodina. Nič z toho nebolo pre mladého muža dosť silným dôvodom na to, aby neukončil svoj život. Čo sa dialo v jeho hlave v osudnú chvíľu, vie len on sám, no mal obrovské šťastie. V čine, ktorý mohol byť pre neho úplne posledným, mu totiž zabránili policajti. Cenu života si uvedomil už na druhý deň a mužom zákona adresoval slová vďaky.

Tie policajti uverejnili na sociálnej sieti. "Chcel by som sa poďakovať policajtom, ktorí mi včera večer okolo 23. hodiny zachránili život tak, že mi zabránili skočiť do poriadne rozvodneného Dunaja," napísal pre verejnosť neznámy muž. 

FOTO Skokom do Dunaja chcel ukončiť svoj život: Dramatická záchrana mala nečakaný koniec

Okrem poďakovania im však adresoval aj ďalšie dojímavé slová. "Chcem sa aj ospravedlniť, ak som na nich bol náhodou nepríjemný, vážim si ich pomoc, vďaka nim som na žive, žiaľ bolo to moje skratové konanie. Policajtom želám všetko dobré," uviedol človek, ktorý si len pár hodín po tom, čo si chcel vziať život uvedomil, že to bola chyba.

Pred pádom do Dunaja
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

"Samovražda nikdy nevyrieši žiadne problémy. Vždy sa obráťte na svojich rodičov, súrodencov, učiteľov, kamarátov... Každý má niekedy ťažké obdobie a potrebuje pomoc," dodali v príspevku zástupcovia zákona. Ak máte problémy, môžete sa obrátiť aj na linky 116 111 a 055/ 622 2323.

Viac o téme: PokusSamovraždaSpoveď
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu