Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

FOTO Kuriózna nehoda zo Z. Šíravy: Opitý vodič si nevymeral cestu, centimeter od desivého pádu

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: polícia)

MICHALOVCE - Nezvyčajná dopravná nehoda sa stala cez víkend na ceste medzi Michalovcami a Zemplínskou Šíravou. Okoloidúci sa nestačili diviť, havarovaný vrak ostal visieť na moste.

Podgurážený vodič (66) si takzvane nevymeral cestu a vyšiel na stredový ostrovček, na moste sa zakliesnil v zábradlí a ostal tak visieť. Na miesto dorazili hasiči, ktorí auto zabezpečili, vytiahli a vodiča dostali von cez okno. Našťastie neutrpel vážne zranenia a bol pri vedomí, no aj tak ho previezli do nemocnice. "Záchranárov sme vyslali k zranenému mužovi na základe telefonátu svedka. Muž utrpel stredne ťažké poranenia a posádka ho transportovala do nemocnice v Michalovciach," uviedla hovorkyňa Operačného strediska záchranárov Alena Krčová. 

FOTO Kuriózna nehoda zo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: polícia)
 

Po nepodarenom manévri ostal vodič s autom visieť na moste vo výške približne 10 metrov. Podľa svedkov chcel muž z miesta vycúvať. Pohotoví prítomní havarovaný vrak priviazali ťažnými lanami. Podľa záberov je jasné, že auto sa mohlo bez pomoci ľahko zosunúť. 

FOTO Kuriózna nehoda zo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: polícia)


Prečítajte si aj: FOTO Kuriózna nehoda na Spiši: Nákladiak ostal na streche zakliesnený v priekope


Na miesto dorazila aj polícia. "Vodič bol na mieste podrobený dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 1,98 stotín promile. Bol umiestnený do cely policajného zaistenia," informovala hovorkyňa košických policajtov Jana Mésarová.

Viac o téme: NehodaMostMichalovce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu