Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Fanúšikovia slávnej dvojice SMÚTIA: Ďalší ROZCHOD... Druhý vzťah im vydržal len 6 týždňov!

Camila Cabello a Shawn Mendes Zobraziť galériu (3)
Camila Cabello a Shawn Mendes (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Ich láska nevyšla ani na druhý pokus. Svetoznámi speváci Camila Cabello (26) a Shawn Mendes (24) sa dali pred pár týždňami opäť dokopy. Podľa najnovších informácii sa však znova rozišli a dali tak definitívnu bodku za ich vzťahom.

Dvojica sa po prvýkrát rozišla na konci roka 2021. Mnohí ich fanúšikovia boli z tejto správy nešťastní a dúfali, že sa k sebe vrátia. To sa nakoniec pred 6-timi týždňami stalo a dvojica sa niekoľkokrát objavila na verejnosti.

Camila Cabello a Shawn Mendes
Zobraziť galériu (3)
Camila Cabello a Shawn Mendes  (Zdroj: profimedia.sk)

Momentálne to však vyzerá tak, že ich láske definitívne odzvonilo. Podľa informácii The Sun im totiž nevyšiel ani ich druhý vzťah a slávny pár si dal definitívne zbohom. Pre spomínaný denník to potvrdil zdroj z ich okolia.

„Shawn a Camila majú bohatú spoločnú históriu. Keď sa ich životy znova stretli, skúsili dať ich vzťahu druhú šancu. Bol to však len úlet a teraz to celé ukončili," povedal zdroj, čím zrejme sklamal množstvo fanúšikov tejto dvojice.

„Zistili, že táto druhá šanca bola zrejme chyba. Ich vzťah sa v minulosti skončil z nejakého dôvodu. V skutočnosti dobre vedia, že jeden pre druhého nie sú tí praví a teraz sa chcú jednoducho posunúť ďalej," uzavrel.

Camila Cabello, Shawn Mendes
Zobraziť galériu (3)
Camila Cabello, Shawn Mendes  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Shawn MendesCamila Cabello
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu