Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sexi ÚLET speváka a jeho novej krásky: Šantili na pláži iba v SPODNEJ BIELIZNI!

Shawn Mendes Zobraziť galériu (2)
Shawn Mendes (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - V lete ešte fanúšikovia dúfali, že to Shawnovi Mendesovi (26) a jeho staro-novej láske Camile Cabello (24) vyjde. Obnovený vzťah však dvojici vydržal len 6 týždňov a svetom sa opäť začala šíriť informácia o ich rozchode. Aktuálne speváka nafotili paparazzi s inou kráskou... A to v skutočne kurióznej situácii. Šantili na pláži iba v spodnej bielizni!

Keď sa na verejnosť dostala informácia, že Shawn Mendes a Camilla Cabelo sú opäť spolu, fanúšikovia jasali od radosti. Už po šiestich týždňoch však pochopili, že to nebol dobrý nápad. „Zistili, že táto druhá šanca bola zrejme chyba. Ich vzťah sa v minulosti skončil z nejakého dôvodu. V skutočnosti dobre vedia, že jeden pre druhého nie sú tí praví a teraz sa chcú jednoducho posunúť ďalej,“ uviedol ešte v lete zdroj. 

A mladý spevák už aktívne spoznáva nové krásky. Aktuálne ho americkí paparazzi nafotili na pláži v Malibu v spoločnosti známej brunetky. Hrkútal si tam s Charlize Travers, ktorá v roku 2013 skúšala šťastie v britskej verzii reality šou Big Brother a neskôr sa presadila ako moderátorka v USA. No a pohľad na dvojicu bol skutočne bizarný. 

Shawn a Charlize na pláž zjavne pôvodne namierené nemali... Alebo minimálne nemali v pláne opaľovanie. Chýbali im totiž plavky. To ich však nezastavilo v túžbe slniť sa. Jednoducho vyzliekli oblečenie a slnečné lúče si vychutnávali iba v spodnej bielizni. Slávny spevák predviedol čierne boxerky známej značky a jeho spoločníčka miniatúrne tangá. 

Sexi ÚLET speváka a
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Shawn Mendes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu