Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Televízna hviezdička v MINI plavkách: Spredu fajn, ale zozadu… Len úzka šnúrka medzi polkami!

Chloe Ferry trávi dovolenku v Španielsku. Zobraziť galériu (3)
Chloe Ferry trávi dovolenku v Španielsku. (Zdroj: Profimedia)

MALORKA - Sexi Chloe Ferry (27) sa do povedomia širokej verejnosti dostala vďaka účinkovaniu v reality šou Geordie Shore. Ide o projekt, ktorý sleduje každodenný život 8-12 spolubývajúcich. Už na televíznych obrazovkách sa brunetka chválila svojimi sexi krivkami. A najnovšie ich predviedla aj na pláži v Španielsku. V miniatúrnych plavkách!

Chloe Ferry patrí vo Veľkej Británii k obľúbeným televíznym hviezdičkam. Vďaka účinkovaniu vo viacerých reality šou získala veľkú základňu skalných fanúšikov. Veď len na sociálnej sieti Instagram ju sledujú takmer 4 milióny fanúšikov. Po uliciach Londýna tak rozhodne nekráča anonymne. No ktovie, či ju spoznávali aj pri bazéne v Španielsku. 

Práve tam totiž Chloe aktuálne trávi dovolenku spolu so svojou mamou. Svoje tip-top krivky odela do čiernych plaviek... No zatiaľ čo spredu vyzerali úplne normálne, zozadu to pôsobilo, že azda žiadne nohavičky na sebe ani nemá. Tenučká šnúrka na bokoch a uzučký pásik medzi polkami. Jedno je isté, žiadne výrazné neopálené miesta hviezdičke nehrozia!

Televízna hviezdička v MINI
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Televízna hviezdička v MINI
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Chloe Ferry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu