Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Zlý pohľad na VYCHUDNUTÚ hviezdičku: Whitney, TOTO nevyzerá zdravo!

Whitney Port šokovala vychudnutou postavou. Zobraziť galériu (2)
Whitney Port šokovala vychudnutou postavou. (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Krása nesúvisí s kilami... To je fakt, ktorý čoraz viac prezentujú aj súťaže krásy, ktoré kedysi preferovali ženy s mierami 90-60-90. Stále sa však nájdu ženy, ktoré robia všetko pre to, aby nemali ani gram tuku navyše. Nesnažia sa však o to športom, ale hladovaním. A najnovšie paparazzi zábery naznačujú, že do tej druhej skupinky patrí aj reality hviezdička Whitney Port (38). Uff, toto vôbec nevyzerá zdravo!

Whitney Port sa do povedomia verejnosti dostala v roku 2006, kedy sa objavila v reality šou The Hills. Tá zachytávala osobný a pracovný život mladej ženy a jej priateľov. Odvtedy uplynulo 17 rokov, z brunetky sa stala módna návrhárka a autorka a dodnes je obľúbeným cieľom amerických paparazzov. 

No najnovšie zábery mnohých jej fanúšikov doslova vystrašili. Viditeľne pochudnutá hviezdička na nich vyzerá doslova choro. Šaty bez ramienok jej z útleho hrudníka zliezali a známa žena si ich musela pridŕžať, navyše odhalili jej kostnatý chrbát. Našťastie si fakt, že robí niečo zle, uvedomuje aj ona sama. 

V najnovšej epizóde podcastu With Whit prezradila, že očividne neje dostatočne a že to, ako teraz vyzerá, nie je vôbec zdravé. A to, že si to sama priznala, je základ k tomu, aby svoj stav mohla začať riešiť. Držíme palce!

Zlý pohľad na VYCHUDNUTÚ
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Whitney Port
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu