Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Hviezda Avatara HORE BEZ: Odhodila tričko a… Ukázala, čo pod ním skrýva!

Zoe Saldana
Zoe Saldana (Zdroj: SITA)

PARÍŽ - Fíha! Zoe Saldana (44) je verejnosti dobre známa - zahrala si napríklad v Avatarovi, Strážcoch galaxie, Star Treku, Avengeroch či v Pirátoch z Karibiku. Aktuálne v Paríži natáča ďalší film. A práve počas príprav v maskérni, natočila fanúšikom poriadne sexi video. Je na ňom hore bez... Aha, toto skrýva pod tričkom!

Hoci má Zoe Saldana štyri roky po štyridsiatke a na svet priviedla tri deti, vyzerá božsky. Vek ani materstvo sa na jej vzhľade nijako nepodpísalo. Vyzerá stále ako dievčatko a dôkazom je aj najnovšie video, ktoré herečka zverejnila na sociálnej sieti Instagram. 

Práve sa nachádza v Paríži, kde natáča nový film Emilia Perez so Selenou Gomez v hlavnej úlohe. No a priaznivcom dala nahliadnuť do svojej šatne. A nielen tam. Vyzliekla si totiž tričko a... Ukázala čo skrýva pod ním. 

Hore bez si tmavovláska jednou rukou zakrývala svoje ženské zbrane a druhou natáčala nielen dokonalo vypracované bruško, ale aj tajné tetovanie pod prsníkom. To je venované jej manželovi Marcovi Peregovi. 

 A fanúšikovia pri pohľade na polonahú herečku nešetrili chválami. „Naozaj toto brucho porodilo všetkých tých chlapcov?“ pýta sa jeden z nich. „Toto telo potrebujem,“ pridala sa ďalšia. A my nemôžeme nesúhlasiť. Zoe vyzerá naozaj výborne. Čo poviete?

Viac o téme: Zoe Saldana
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu