Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hviezda Avatara v šatách ľahkých ako pierko: Zoe, presvitajú ti BRADAVKY!

Zoe Saldana si pod ľahké šaty nedala podprsenku. Zobraziť galériu (6)
Zoe Saldana si pod ľahké šaty nedala podprsenku. (Zdroj: Profimedia)

LONDÝN - O tom, že herečka Zoe Saldana (45) nepatrí k hanblivkám, sme na Topkách písali už viackrát. Hviezda filmov Avatar, Strážcovia Galaxie či Avangers už viackrát ukázala svoje telo v plnej paráde. A poprovokovala ním aj v týchto dňoch v Londýne. Obliekla si šaty ľahké ako pierko a pod ne si nedala vôbec nič... Presvitali jej bradavky!

Zoe Saldana sa v týchto dňoch nachádza v metropole Veľkej Británie, v Londýne. Paparazzi ju nafotili práve v momente, kedy mala namierené na fotenie. Oblečené mala elegantné fialové šaty, v ktorých vyzerala božsky. Ľahký slivkový model mal však jeden háčik. Látka bola príliš tenká a filmová hviezda si pod ňu nedala spodnú bielizeň...

Všetkým, ktorí Zoe zahliadli v uliciach Londýna, v rátane všadeprítomných paparazzov, tak neunikli jej presvitajúce bradavky. Herečka však nepatrí k žiadnym hanblivkám a podobné sexi faux pas ju rozhodne nevyvedie z miery. Saldana sa totiž rada opaľuje hore bez a čas od času zverejní sexi fotku, ktorou poprovokuje aj na sociálne siete. 

Hviezda Avatara v šatách
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Zoe Saldana
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu