Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slávna herečka dovolenkuje v Taliansku: Aha, takto tam pretŕča HOLÉ PRSIA!

Zoe Saldana Zobraziť galériu (7)
Zoe Saldana (Zdroj: profimedia.sk)

SARDÍNIA - Nepatrí medzi hanblivky! Reč je o herečke Zoe Saldana (43), známej napríklad z filmov Avatar, Strážcovia Galaxie, či Avangers. Talentovaná herečka to dokázala aj počas dovolenky, ktorú aktuálne trávi v Taliansku. Slávna kráska sa nevyhla pozornosti paparazzov. A tým sa veru podaril slušný úlovok!

Zoe Saldana si v uplynulých týždňoch dopriala oddych a chvíle voľna. Spolu s manželom a deťmi objavujú krásy Talianska. Nezabúda však ani na svojich fanúšikov. S follwermi, ktorých má na Instagrame viac ako 7,5 milióna sa delí o rôzne zaujímavé zábery. 

Vadrené fotky sa však podarilo spraviť aj paparazzom. Tí namierili svoje objektívy na krásnu herečku vo chvíli, keď si užívala slnečné lúče a na sebe mala úsporné bikiny. Zoe zrejme netušila, že má neželaných divákov a v istom okamihu zhodila vrchný diel a bulvárnym fotografom sa vďaka tomu naskytol pohľad na jej holé vnady. 

Zoe Saldana sa v lete 2013 vydala za talianského umelca menom Marco Perega. Dvojica má spolu 6-ročné dvojičky a ich o dva roky mladšieho brata, ktorého dvojici vynosila a porodila náhradná matka. 

Zoe Saldana predviedla paparazzom výstavnú postavičku a holé prsia.
Zobraziť galériu (7)
Zoe Saldana predviedla paparazzom výstavnú postavičku a holé prsia.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Zoe Saldana
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu