Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Promi dcéra vyvetrala prsia v spoločnosti: Slávny frajer je z nej úplne hotový!

Delilah Belle Hamlin a Henry Eikenberry tvoria podľa všetkého pár. Zobraziť galériu (3)
Delilah Belle Hamlin a Henry Eikenberry tvoria podľa všetkého pár. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Nečudo! Vo štvrtok večer sa konala slávnostná premiéra minisérie s názvom The Crowded Room, na ktorú zavítala dcéra herečky Lisy Rinny - Delilah Belle Hamlin (24). Tá bola hneď stredobodom pozornosti. A to hneď z dvoch dôvodov. Po jej boku sa totiž spokojne usmieval mladý herec Henry Eikenberry, známy zo seriálu Euphoria. Magnetom však bola aj vďaka odvážnemu outfitu, v ktorom sa predviedla.

Meno herečky Lisy Rinny je verejnosti dobre známe. Zviditeľnila sa nielen pôsobením v obľúbenom seriáli Melrose Place, ale aj účinkovaním v obľúbenej reality šou Skutočné paničky z Beverly Hills. V šoubiznise majú svoje miestečko aj jej dve dcéry, ktoré čo sa týka sexepílu, tak sa svojou slávnou matkou nijako nezaostávajú. 

Staršia Delilah Belle sa vo štvrtok objavila v spoločnosti a nebolo možné ju prehliadnuť. Pred fotografov predstúpila v poriadne odvážnych šatách čiernej farby. Tie nechali vyniknúť jej štíhlu postavu a strih odhaľoval obliny jej pŕs. Každému bolo pri pohľade na ňu jasné, že podprsenka ostala v ten večer doma. 

Delilah Belle Hamlin
Zobraziť galériu (3)
Delilah Belle Hamlin  (Zdroj: profimedia.sk)

Delilah Belle Hamlin
Zobraziť galériu (3)
Delilah Belle Hamlin  (Zdroj: profimedia.sk)

Avšak len jeden z prítomných pánov mal to šťastie sexi blondínky sa dotýkať, aj ju bozkávať. A to herec Henry Eikenberry, ktorý v počine, ktorý mal svoju premiéru účinkuje. Dvojica podľa medializovaných informácií tvorí pár a v podstate išlo o ich prvú spoločenskú akciu, na ktorej sa ukázali ako pár. 

Viac o téme: Delilah Belle HamlinHenry Eikenberry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu