Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Horúce BOZKY pod Eiffelovkou: Slávna modelka (58) konečne ukázala milenca... Randí s televíznou hviezdou!

Paulina Pořízková je opäť zamilovaná.
Paulina Pořízková je opäť zamilovaná.

PARÍŽ - Len pred týždňom sa svetoznáma modelka českého pôvodu Paulina Pořízková (68) pochválila, že v jej živote je nový muž. Jeho identitu však tajila. No nechať si ju pre seba vydržala len týždeň. Aktuálne zverejnila ďalší záber, na ktorom sa s novým milencom bozkáva pod Eiffelovkou. A už je známe aj to, kto to je... Randí s televíznou hviezdou!

Paulina Pořízková má za sebou veľmi náročné obdobie. V septembri 2019 našla svojho manžela, hudobníka Rica Ocaska mŕtveho. A keďže v tom čase boli rozídení, vyškrtol ju z poslednej vôle a českú topmodelku sužovali aj finančné problémy. Súd sa však napokon priklonil na jej stranu... A aktuálne sa jej zjavne darí aj v osobnom živote. 

Galéria: Pavlína Pořízková

Len minulý týždeň modelka zverejnila záber, na ktorom je vidieť tiene dvoch ľudí, ktorí sa bozkávajú. Pridala k nemu popis: „Láska je vo vzduchu.“ Bolo evidentné, že jeden z tieňov patrí kráske, no identita jej nového milenca bola doposiaľ neznáma. Paulina si ju však dokázala nechať pre seba len týždeň. A dnes zverejnila ďalší záber so svojou novou láskou.

Zaľúbenci si vymieňali horúce bozky pod Eiffelovkou v Paríži. A hoci muž na fotke nebol na prvý pohľad spoznateľný, Pořízková sa rozhodla vykričať do sveta, s kým chodí. Jej novým priateľom je americký spisovateľ, producent a rezisér Jeff Greenstein, ktorý stojí za populárnym komediálnym seriálom Will & Grace, no podielal sa aj na Priateľoch či Zúfalých manželkách. 

„Tri mesiace smiechu, bozkov, doťahovačiek, lásky a nelimitovanej bláznivosti, oslavovanej tým uleteným spôsobom v najromantickejšom meste na svete,“ napísala Pořízková k fotke. 

Viac o téme: Paulina PořízkováJeff Greenstein
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu