Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Nenormálna ženská: Slávna Češka (56) provokuje TEHLIČKAMI na bruchu!

Pavlína Pořízková Zobraziť galériu (3)
Pavlína Pořízková (Zdroj: Instagram)

NEW YORK - Kedysi bola prvou česko-slovenskou top modelkou, ale do starého železa nepatrí ani dnes. Pavlína Pořízková sa v týchto dňoch rozhodla zverejniť na sociálnej sieti ódu na isté rifle. Všetci ale riešili iba jej neskutočne vypracované brucho!

Závidieť jej môžu nielen ženy v jej veku, ale aj oveľa, oveľa mladšie ročníky. Pavlína Pořízková sa v týchto dňoch odfotila v rifliach, ktoré sú podľa nej úplne úžasné, lebo sú to v podstate pohodlné tepláky. 

Nenormálna ženská: Slávna Češka
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram PP)

Väčšina sledovateľov ale zostala voči nohaviciam chladná. To, čo ich zaujalo najviac, je brucho bývalej modelky. „Prepáč, niečo si hovorila? Rozptýlili ma tie úžasné tehličky na bruchu!” napísala jedna z fanúšičiek. 

Našli sa samozrejme aj takí, čo si všimli oboje. „Chcem tie rifle a tie tehličky tiež,” komentovala istá Molly a dostala odpoveď od samotnej Pavlíny. „Jedno môžeš dostať okamžite a bez bolesti, to druhé si bude vyžadovať trochu času a bolesti,” uviedla. A keď fanúšikov zaujímalo, koľko námahy musia vyvinúť, slávna Češka odpovedala: „Minimálne trikrát týždenne, aby sa vybudovali.” Ako ste na tom vy? 

Nenormálna ženská: Slávna Češka
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram PP)

Viac o téme: Pavlína Pořízková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu