Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

NOVÝ PÁR na obzore: Selena Gomez ich už strieda ako ponožky... Teraz vraj randí s touto hviezdou!

Selena Gomez Zobraziť galériu (9)
Selena Gomez (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Vymenila ich expresne rýchlo! Selena Gomez (30) sa počas posledných týždňov objavovala po boku speváka Andrewa Taggarta (33) a medzi dvojicou to vyzeralo byť celkom vážne. Zrazu však okolo nich zostalo ticho a teraz je už aj jasné, prečo. Kráska totiž začala randiť s iným slávnym mužom.

Začiatkom roka to vyzeralo tak, že Selena konečne našla šťastie v láske. Po jej boku sa totiž začal objavovať hudobník skupiny The Chainsmokers - Andrew Taggart. Dvojica spolu trávila veľa času a svoju lásku nijako neskrývali.

Tento románik ale nemal dlhé trvanie. Selena dokonca nedávno zverejnila na sociálnej sieti TikTok video, v ktorom potvrdila, že je sama. Aj keď dvojica svoj vzťah a ani to, či sú stále spolu nijako nekomentovala, podľa posledných informácii je zrejmé, že ich láske už odzvonilo.

Selena Gomez a Andrew Taggart
Zobraziť galériu (9)
Selena Gomez a Andrew Taggart  (Zdroj: Profimedia)

Magazín Entertainment Tonight totiž priniesol informácie, že Gomez videli v známej reštaurácii v New Yorku so spevákom Zaynom Malikom. Ten sa preslávil účinkovaním v úspešnej formácii One Direction. A vyzerá to tak, že títo známi umelci sú oveľa viac než len kamaráti!

„Selena a Zayn prišli do reštaurácie v New Yorku približne o 22:30. Držali sa pritom za ruky a dokonca sa bozkávali. Väčšina zamestnancov a návštevníkov si ich nevšimla. Vyzeralo to, že im je spolu veľmi dobre a bolo jasné, že sú spolu na rande," povedal zdroj pre spomínaný magazín.

Zayn Malik
Zobraziť galériu (9)
Zayn Malik  (Zdroj: SITA)

Zaľúbenci svoj románik zatiaľ nijako nekomentovali. Rovnako tak sa oficiálne nevyjadrila ani Malikova expartnerka a matka jeho dcéry - Gigi Hadid. Pre Us Weekly sa ale vyjadril zdroj z jej okolia. „Gigi s tým nemá žiadny problém a je jej jedno, s kým Zayn randí. Pokiaľ je šťastný a stabilný a bude dobrým otcom pre Khai, je s tým absolútne v pohode," uviedol. 

Zayn Malik a Gigi Hadid sa rozišli
Zobraziť galériu (9)
Zayn Malik a Gigi Hadid sa rozišli  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Selena GomezZayn MalikAndrew Taggart
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu