Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Emotívna spoveď známeho speváka: Priznal závislosť na alkohole!

The Chainsmokers Zobraziť galériu (2)
The Chainsmokers (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Fanúšikovia skupiny The Chainsmokers sa pred nedávnom potešili z ich novej piesne z názvom Self-Destruction Mode. Málokto však vie, že pre speváka Andrewa Taggarta (33) má táto pieseň oveľa hlbší význam. Podľa jeho slov je totiž pripomienkou jeho neľahkého boja s alkoholom.

Sláva a úspešná kariéra si v mnohých prípadoch vyberajú svoju daň. Svoje o tom vie aj spevák Andrew Taggart, ktorý sa preslávil ako člen skupiny The Chainsmokers. Tá má fanúšikov po celom svete.

Známy hudobník bojoval v minulosti s alkoholom, o čom však dlhú dobu nehovoril. To sa však zmenilo s vydaním piesne Self-Destruction Mode, ktorá je podľa jeho slov odkazom na jeho náročný boj so závislosťou.

Na profile kapely na sociálnej sieti Instagram totiž nedávno pribudlo video, ktoré zachytáva Taggarta, ako hrá na klavíri práve spomínanú pieseň. K príspevku pridal aj emotívny popis, v ktorom sa priznal k svojim problémom.

„Počas mojej kariéry som bojoval s alkoholom. Je to závislosť, ktorá nadväzuje na prostredie, v ktorom sa človek pohybuje. Pocit viny z toho, že nie som dostatočne dobrý, ma poslal na špirálu, ktorá znova spustila moje zlé návyky. Táto pieseň nie je prosba o pomoc, ale oslava toho, kým som. Viem, že mám veľa chýb, ale takisto viem, že som úžasný. A vy tiež, nikdy na to nezabúdajte," napísal spevák.

Viac o téme: Andrew Taggart
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu