Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zo sexi herca je škaredý tučko: Och, nezostala mu ani štipka sexepílu!

Colin Farrell Zobraziť galériu (9)
Colin Farrell (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Po sexi hercovi nebolo ani stopy. Ľuďom v uliciach New Yorku by pri pohľade na túto plnšiu postavu a dvojitú bradu ani len nenapadlo, že by mohlo ísť o umelca nominovaného na Oscara. A už vôbec nie, že ide o miláčika ženského publika Colina Farrella (46).

Colin Farrell prežíva veľmi úspešné obdobie. Vďaka svojej úlohe vo filme The Banshees of Inisherin si vyslúžil nomináciu na Oscara v kategórii najlepší herec a momentálne natáča aj pripravovaný seriál z dielne HBO The Penguin.

Colin Farrell
Zobraziť galériu (9)
Colin Farrell  (Zdroj: SITA)

Práve kvôli tvorbe tohto seriálu sa momentálne nachádza v New Yorku, kde sú práce na tomto projekte v plnom prúde. Fanúšičky, ktoré sú zvyknuté na sexi herca, však zostanú poriadne sklamané.

Farrell sa totiž na pľaci objavil s dvojitou bradou, silnejšou postavou a po idole mnohých žien nebolo ani stopy. Touto drastickou premenou však prešiel práve kvôli natáčaniu The Penguin, kde si zahrá hlavnú postavu Oswalda Chesterfielda Cobblepota, ktorý je známy ako Penguin.

Colin Farrell
Zobraziť galériu (9)
Colin Farrell  (Zdroj: Profimedia)

Presný dátum premiéry tohto seriálu ešte nie je známy, avšak s najväčšou pravdepodobnosťou sa ho diváci dočkajú začiatkom budúceho roka. Okrem Farrella sa v tejto pripravovanej novinke objaví aj herečka Cristin Milioti, ktorá je známa zo seriálu Ako som spoznal vašu mamu či z filmu Vlk z Wall Street.

Viac o téme: Colin Farrell
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu