Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Medzi hercami sa šíri nepríjemná NÁKAZA: Infikovali sa na odovzdávaní Zlatých glóbusov!

Aj tieto celebrity sa nakazili... Zobraziť galériu (9)
Aj tieto celebrity sa nakazili... (Zdroj: SITA)

BEVERLY HILLS - Tento rok z odovzdávania Zlatých glóbusov neodišiel naprázdno takmer nikto. Tým, ktorým sa neušla soška, si domov priniesli aspoň covid. Veľké množstvo hercov totiž v posledných dňoch priznalo, že sa týmto ochorením nakazili a všetkých spája práve účasť na slávnostnom galavečeri.

Počas minulého týždňa sa uskutočnil jubilejný 80. ročník odovzdávania Zlatých glóbusov. Túto významnú cenu si počas slávnostného galavečera prevzalo viacero známych osobností, ako sú napríklad Steven Spielberg či Austin Bulter.

Tento rok však s prázdnymi rukami neodišli ani tí, ktorí neboli ocenení. Viacerí účastníci tejto akcie totiž v následujúcich dňoch informovali svojich fanúšikov o tom, že bojujú s covidom. Ako prvá o tom prehovorila Jamie Lee Curtis.

K nej sa následne pridal aj írsky herec Colin Farrell, ktorý si domov odniesol aj sošku za najlepšieho komediálneho herca. Dvojicu doplnil Brendan Gleeson, ktorý sa s Farrellom tešil z jeho víťazstva a dokonca ho aj niekoľkokrát vrúcne objal.

Colin Farrell, Martin McDonagh, Kerry Condon a Brendan Gleeson
Zobraziť galériu (9)
Colin Farrell, Martin McDonagh, Kerry Condon a Brendan Gleeson  (Zdroj: SITA)

Poslednou do partie bola Michelle Pfeiffer, ktorá dopadla rovnako, ako jej hereckí kolegovia. Tieto známe osobnosti spája jediná vec, a tou je práve účasť na jubilejnom ročníku Zlatých glóbusov. Uvidíme, či sa k nim v najbližších dňoch pridajú aj ďalší.

Viac o téme: Michelle PfeifferColin FarrellJamie Lee CurtisBrendan Gleeson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu