Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Sexi herec na aktuálnych záberoch: Preboha, je to vôbec on?!

Colin Farrell Zobraziť galériu (7)
Colin Farrell (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Ako úplne iný človek! Colin Farrell (44) patrí medzi hercov, ktorých netreba veľmi predstavovať. Dobre známy je najmä ženám, keďže podľa mnohých patrí medzi najsexi fešákov filmového plátna. Ktovie, ako budú reagovať pri pohľade na zábery z najnovšieho počinu. Ľudia totiž majú problém ho vôbec spoznať.

Na 1októbra 2021 je naplánovaná premiéra počinu The Batman. Tvorcovia v uplynulých dňoch vypustili do sveta prvý teaser a fanúšikovia tohto žánru sú v nadšení a vo vytržení. Hlavnú postavu -Batmana stvárni Robert Pattinson, Zoe Kravitz sa predvedie ako Catwoman, Paul Dano ako Riddler a úlohu Penquina dostal Colin Farrell.

Práve posledný spomínaný podstúpil výraznú premenu, vďaka ktorej mali ľudia veľmi veľký problém ho vôbec spoznať. Vďaka práci filmových maskérov je totiž zo známeho fešáka úplne iný človek. „Tak toto je najlepšia filmová premena, akú som kedy videl. Neuveriteľné,” znie jedna z mnohých reakcií. „Jediné, čo má so sebou spoločné, sú oči,” pridala sa istá fanúšička.

Mnohí sa zhodujú, že premenený Farrell im veľmi pripomína herca Richarda Kinda. „Mohli obsadiť rovno jeho,” zhodujú sa nadšenci, ktorí sa už nového počinu The Batman nevedia dočkať.

Colin Farrell sa kvôli úlohe Penquina zmenil na nepoznanie.
Zobraziť galériu (7)
Colin Farrell sa kvôli úlohe Penquina zmenil na nepoznanie.  (Zdroj: youtube.com)

Colin Farrell ako Penquin mnohým pripomína herca Richarda Kinda
Zobraziť galériu (7)
Colin Farrell ako Penquin mnohým pripomína herca Richarda Kinda  (Zdroj: Twitter)

VIDEO: Teaser k filmu The Batman.

 

 

Viac o téme: Colin Farrell
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu