Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Pri pohľade na aktuálne zábery Pamely Anderson ZAPLAČETE: Bože môj, toto nemôže byť ona!

Pamela Anderson Zobraziť galériu (12)
Pamela Anderson (Zdroj: zdf)

LOS ANGELES - Je to vôbec ona? Ikona 90-tych rokov Pamela Anderson (55) sa v poslednej dobe venovala tvorbe dokumentu s názvom Pamela, a love story. Prvá ukážka tejto minisérie z dielne Netflixu uzrela svetlo sveta včera a sledujúci zostali poriadne zaskočení tým, ako herečka momentálne vyzerá.

Pamela Anderson patrila v 90-tych rokoch medzi tie najžiadanejšie ženy sveta a pre mnohých mužov bola stelesnením ich erotických snov. Svoj raketový vzostup až na vrchol svetového šoubiznisu sa rozhodla zachytiť v dokumente o svojom živote, na tvorbe ktorého sa podieľal aj jeden z jej synov. 

Pamela Anderson
Zobraziť galériu (12)
Pamela Anderson  (Zdroj: nbc)

Miniséria s názvom Pamela, a love story sa k divákom dostane 31. januára. Netflix, ktorý sa podieľal na výrobe tohto počinu, však už včera ponúkol fanúšikom tejto ikony krátku ochutnávku toho, na čo sa môžu tešiť.

Sledujúcich však viac ako samotný príbeh zaujal výzor hviezdnej Pamely. Tá sa totiž na sexicu, ktorá svojho času uchvátila svet, vôbec nepodobala. 

Pamela Anderson
Zobraziť galériu (12)
Pamela Anderson  (Zdroj: Netflix)

Hlavným motívom bude podľa traileru vysvetlenie škandálu s jej sexuálnou nahrávkou, ktorý v poslednej dobe priživil dokument Pam And Tommy. Podľa jej slov jej táto séria pripomenula vec, ktorá ju dodnes trápi. „Tú ukradnutú nahrávku som z môjho života úplne vytesnila. Bol to pre mňa jediný spôsob, ako to prežiť. Teraz sa to všetko vrátilo a je mi z toho zle," povedala Pamela v traileri.

Pamela Anderson
Zobraziť galériu (12)
Pamela Anderson  (Zdroj: Netflix)

Viac o téme: Pamela AndersonPaamela a love story
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu