Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sexbomba Pamela Anderson (55) JE SPÄŤ: Po záberoch bez mejkapu opäť ohúrila! Sexi ako za starých čias

Pamela Anderson Zobraziť galériu (10)
Pamela Anderson (Zdroj: Netflix)

LOS ANGELES - Jej životný príbeh si môžu konečne pozrieť aj jej fanúšikovia. Včera bola v Los Angeles na programe slávnostná premiéra dokumentu o Pamele Anderson (55) s názvom Pamela, a love story. Na nej sa objavila aj samotná hviezda, ktorá v červených šatách pripomínala svoju najslávnejšiu postavu zo seriálu Baywatch.

Od dnešného dňa si môžu predplatitelia streamovacej služby Netflix pozrieť jeden z najočakávanejších dokumentov, ktorý prináša začiatok tohto roka. Včera sa pri tejto príležitosti konala slávnostná premiéra, ktorej sa zúčastnila aj samotná Pamela.

Pamela Anderson
Zobraziť galériu (10)
Pamela Anderson  (Zdroj: SITA)

Spoločnosť jej robili jej dvaja synovia Brandon (26) a Dylan (25). Na slávnostnej akcii sa blondínka objavila v červených šatách, v ktorých nápadne pripomínala jej najslávnejšiu hereckú úlohu zo seriálu Baywatch.

Brandon Thomas Lee, Pamela Anderson, Dylan Jagger Lee
Zobraziť galériu (10)
Brandon Thomas Lee, Pamela Anderson, Dylan Jagger Lee  (Zdroj: SITA)

Pamela opäť ukázala svetu svoju dokonalú figúru, ktorá v posledných mesiacoch nebola samozrejmosťou. Počas natáčania tohto dokumentu totiž podľa vlastných slov pribrala viac ako 11 kilogramov. „Bola to reakcia môjho tela, ktoré si vytvorilo mäkké brnenie, ktoré ma chránilo. Je to bláznivé, ale bola to moja fyzická reakcia," povedala v podcaste The Howard Stern Show.

Pamela Anderson v dokumente prezradila viaceré zaujímavosti, ale opísala aj niektoré náročné situácie jej života. Medzi ne patrí napríklad jej problémové manželstvo s Tommym Lee či opísanie škandálu, pri ktorom sa na verejnosť dostala jej sexuálna nahrávka.

Pamela Anderson
Zobraziť galériu (10)
Pamela Anderson  (Zdroj: SITA)

Viac zaujímavosti zo života Pamely Anderson: 

Viac o téme: Pamela Anderson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu