Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slávna blondínka vytárala TAJOMSTVO Jacka Nicholsona: Sex v trojke a... Pikantné detaily!

Jack Nicholson Zobraziť galériu (5)
Jack Nicholson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Neprestáva prekvapovať! Asi len málokto ešte nezachytil, že Pamela Anderson (55) sa po rokoch odhaľovania tela rozhodla najnovšie úplne odkryť aj svoje súkromie. Svetu ponúka osobnú spoveď prostredníctvom dokumentu i knihy. V uplynulých dňoch sa už dostalo do médií viacero prekvapivých odhalení a to posledné je veru tiež poriadne šokujúce.

Ako uvádza magazín Variety, slávna sexbomba vo svojej knihe s názvom Love, Pamela hovorí aj o tom, že raz sa vo vile Hugha Hefnera stretla aj s hercom Jackom Nicholsonom. Toho načapala v kúpeľni vo chvíli, keď si užíval sex v trojici. 

„S pánom Nicholsonom boli dve nádherné ženy. Všetci traja sa chichotali, bozkávali a dotýkali sa. Ja som išla k zrkadlu, aby som si dala lesk na pery,” zalovila v spomienkach Anderson, ktorá síce rozvášnenú trojicu nechcela rušiť, ale nedokázala si pomôcť a chvíľku ich sledovala. „Zachytila som jeho pohľad. Myslím, źe práve to ho doviedlo do cieľa, lebo urobil zvláštny zvuk, usmial sa a povedal - ďakujem, zlatko,” dodala Pamela. 

Z jej ďalších slov je zrejmé, že zaujímavé veci sa v tú noc diali aj v iných zákutiach Hefnerovho sídla. „Bolo tam plno umelcov, filantropov, intelektuálov a krásnych žien. Bol to naozaj zážitok,” uzavrela. 

O ďalších šokujúcich odhaleniach zo života Pamely Anderson čítajte TU:

Viac o téme: Pamela AndersonJack Nicholson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu