Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sexica (54) z Baywatchu pretŕča dokonalé TELO: Komentáre fanúšikov nemajú chybu!

Donna D'Errico Zobraziť galériu (3)
Donna D'Errico (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Vie, ako svojím priaznivcom spríjemniť deň! Reč je o niekdajšej herečke, dnes modelke menom Donna D’Errico, ktorá sa preslávila účinkovaním v obľúbenom seriáli Baywatch. 54-ročná kráska sa totiž môže pochváliť ukážkovou postavičkou, ktorú rozhodne nemieni skrývať. Pozrite sa na tú dokonalosť!

Donna D’Errico svojho času hviezdila v seriáli Baywatch. Pred kamerami účinkovala aj po tom, keď sa prestal nakrúcať, avšak nešlo o nejaké veľké a výraznejšie počiny. V posledných rokoch sa však nestarnúca kráska prezentuje najmä ako modelka a minulý rok v lete začala byť aktívna aj na portáli Only Fans. 

Sexi blondínka však nezabúda ani na svojich followerov, ktorých má na sociálnej sieti Instagram viac ako 1,5 milióna. Aj s nimi sa pravidelne delí o provokatívne zábery a nadšené reakcie mužov i žien nemajú konca kraja. 

V týchto dňoch Donna zverejnila krátke video, na ktorom odetá v bikinách pózuje v daždi. Chcela ním svojím priaznivcom spríjemniť deň. A to sa jej veru aj podarilo, čoho dôkazom sú komentáre od fanúšikov. „Och, ako ja mám teraz zaspať?! Mám pocit, že mi prestalo byť srdce!” znejú vybrané z nich. 

Slávnu sexbombu však obdivujú nielen muži, ale aj ženy, pre ktoré je veľkou inšpiráciou. „Na tieto zábery si spomeniem vždy, keď otvorím chladničku. Zlatko, vyzeráš úchvatne,” nešetrila chválami istá fanúšička. 

 

Viac o téme: Donna D’Errico
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu