Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Obrovská bolesť Tiny Turner: Pred 4 rokmi sa zabil jeden syn (†59)... Teraz našli mŕtveho aj druhého (†62)!

Tina Turner prišla o milovaného syna. Zobraziť galériu (4)
Tina Turner prišla o milovaného syna. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Speváčka Tina Turner (83) prežíva veľmi náročné životné obdobie. V roku 2018 prišla o svojho staršieho syna Craiga, 59-ročný muž ukončil svoj život samovraždou. A len 4 roky po tom jej osud uštedril ďalšiu bolestivú ranu. Zomrel totiž aj jej mladší syn Ronnie (†62). Jeho nehybné telo objavili v jeho dome susedia!

Hviezdna speváčka Tina Turner prežíva obrovský smútok. Jej mladšieho syna, 62-ročného Ronnieho, našli v piatok mŕtveho v jeho dome v San Fernando Valley. Ako informoval portál TMZ, nehybné telo objavili susedia a pokusy o jeho oživenie boli neúspešné. 

Čo bolo príčinou jeho nshleho skonu, nateraz nie je známe. V minulosti však bojoval s rakovinou, ktorú sa mu podarilo poraziť. Ronnieho, ktorý sa po boku svojej mamy objavil aj v životopisnom filme What's Love Got to do With It, mala Tina s exmanželom Ikeom. 

Pre speváčku ide už o druhú nečakanú stratu milovaného syna. O prvého, staršieho Craiga, prišla v roku 2018. Vtedy sa 59-ročný realitný maklér rozhodol dobrovoľne ukončiť svoj život vo vlastnom dome v Studio City. 

Viac o téme: Tina Turner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu