Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Bolestná spoveď manželky Justina Biebera: To bruško nie je tehotenské... Priznala vážne komplikácie!

Hailey Bieber Zobraziť galériu (6)
Hailey Bieber (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Prechádza si náročným obdobím! Fanúšikovia Justina Biebera (28) a jeho manželky Hailey (26) sa nevedia dočkať správ o ich spoločnom potomkovi a pri pohľade na modelkino brucho bežne špekulujú o tehotenstve. Kráska však v najnovšom príspevku priznala, že ju sužuje nepríjemná diagnóza.

Ďalšie zdravotné komplikácie... Justin Bieber a jeho krásna manželka Hailey sú k svojim fanúšikom vždy celkom otvorení. Tajnosti nerobia napríklad ani okolo svojho zdravotného stavu. Modelka bola v marci náhle hospitalizovaná kvôli krvnej zrazenine v mozgu, spevák v lete priznal, že mu dočasne ochrnula polovica tváre. 

Hailey v týchto dňoch oznámila, že jej lekári diagnostikovali iné zdravotné problémy. A to cysty vo veľkosti jablka na vaječníkoch. „Nie je to žiadna sranda. Je to bolestivé a cítim nevoľnosť, som nafúknutá, mám kŕče a som emocionálna,” priznala na sociálnej sieti Instagram kráska, ktorá zároveň vyvrátila všetky dohady o tehotenstve. „Som si istá, že viacerí z vás sa s tým vedia stotožniť a dokážu to pochopiť,” dodala. 

Bolestná spoveď manželky Justina
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Justin BieberHailey Bieber
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu