Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šikovný BIZNISMAN Justin Bieber: Urobil NAJlepší OBCHOD svojho života… Zarobil viac ako 200 miliónov!

Justin Bieber sa o svoju budúcnosť báť nemusí.
Justin Bieber sa o svoju budúcnosť báť nemusí. (Zdroj: SITA/AP/Jordan Strauss)

LOS ANGELES - Kanadský spevák Justin Bieber (28) je pracovne aktívny už od svojich tínedžerských čias. Jeho pieseň Baby sa stala celosvetovo slávnou, keď mal hudobník len 16 rokov. Odvtedy vydal obrovské množstvo skladieb a hudbou si zarobil poriadny balík peňazí. Aktuálne si však prilepšil o ďalších 200 miliónov dolárov. Urobil najlepší obchod svojho života!

Spevák Justin Bieber o fanúšikov núdzu rozhodne nemá. Pred 13 rokmi, ešte ako 16-ročný chlapec, odštartoval svoju kariéru piesňou Baby, ktorou si získal srdcia dievčat po celom svete. Odvtedy vydal množstvo úspešných hitov a stal sa megahviezdou, ktorú zbožňujú milióny fanúšikov. 

Galéria: Justin Bieber našiel šťastie po boku Hailey Baldwin

A hoci ani doteraz nemal núdzu o peniaze, po šikovnom obchode, ktorý nedávno uzavrel, je ešte bohatší. Ako totiž informujú zahraničné médiá, Justin predal práva na svoje skladby hudobnému investičnému fondu Hipgnosis Songs Capital za sumu, pri ktorej sa mnohým pretočia oči. 

Presnú čiastku Bieber ani fond nezverejnili, no podľa magazínu Billboard mohol spevák získať až 200 miliónov dolárov. Spoločnosť Hipgnosis potvrdila nákup aj na sociálnej sieti Twitter. Aktuálne im tak patria všetky Bieberove piesne až do roku 2021, vrátane takých hitov ako Sorry, Justice, Peaches či Baby. 

Tento predaj sa považuje za doposiaľ najväčší obchod investičnej spoločnosti a spoločnosti pre správu skladieb a Bieber je zároveň aj najmladším hudobníkom, ktorý sa k takémuto kroku odhodlal. „Justin je skutočne jedinečný vo svojej generácii, čomu reflektuje aj veľkosť obchodu,“ uviedol spevákov manažér Scott Braun. Okrem neho sa podobne vzdali svojich práv aj Bob Dylan, Sting či Shakira. 

Viac o téme: Justin Bieber
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu