Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najhoršie chvíle známej speváčky: Nechutné vyhrážky manžela... Malú dcéru chcel zabiť!

Kerry Katona Zobraziť galériu (6)
Kerry Katona (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Speváčka Kerry Katona (42) si prešla viacerými životnými skúškami. Avšak tá, ktorú jej pripravil jej bývalý manžel George Kay (†39), bola zrejme najťažšia. Okrem toho, že ju fyzicky napádal, tak mal podľa jej slov plánovať, že zabije ich spoločnú dcéru heroínom.

Kerry si prešla so svojím exmanželom, ktorý v roku 2019 zomrel na následky predávkovania, peklom. Počas toho, ako čakala ich dcéru Dylan-Jorge (8) ju niekoľkokrát zbil, škrtil ju a fyzicky ju týral. 

V roku 2017 sa dvojica rozviedla, avšak strach speváčky pokračoval aj naďalej. Kvôli drogovej závislosti jej exmanžela odmietala, aby sa stretával s ich dcérou. To sa mu samozrejme nepáčilo, čo mohlo vyústiť v obrovskú tragédiu.

Kerry v rozhovore pre magazín OK! povedala: „Bol ku mne hrozne násilný. Keby som s ním zostala, dnes by som už bola mŕtva. Vyhrážal sa, že znásilní moju mamu a pred mojim očami ju rozseká na kúsky. Nevedela som, čo urobí ako ďalšie. Bála som sa, že ublíži jej alebo samotnej Dylan-Jorge."

To, že jej obavy boli opodstatnené, sa potvrdilo po jeho smrti v roku 2019. Navštívil ju jeden z priateľov jeho bývalého manžela. Ten jej povedal, že to, že mu nedovolila stretávať sa s ich dcérou bolo najlepšie rozhodnutie, aké mohla urobiť. „Vyzerá to tak, že jej chcel pichnúť dávku heroínu a následne chcel zabiť aj seba," prezradila speváčka.

Viac o téme: Kerry Katona
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu