Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Syn legendárneho speváka lieta v problémoch: DOMÁCE NÁSILIE... Na manželku vytiahol zbraň!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Syn legendárneho speváka Marvina Gayea si poriadne zavaril. Marvin Gaye III (57) mal byť totiž podľa informácii amerických médií obvinení z domáceho násilia, ktorého sa mal dopustiť na svojej manželke a sesternici. Následne mal na obe ženy dokonca vytiahnuť zbraň.

Marvin Gaye patril vďaka svojmu hudobnému talentu medzi známych spevákov nielen v USA, ale po celom svete. Jeho tvorba tiež ovplyvnila ďalšie generácie umelcov. V roku 1984 však zomrel po tom, ako ho dvakrát postrelil jeho vlastný otec.

V roku 1965 si so svojou prvou manželkou Annou adoptovali syna jej netere, ktorej sa narodil, keď mala len 16 rokov. Marvin Gaye III však nekráča v stopách svojho slávneho otca a tak sa o jeho živote veľa nevie.

Marvin Gaye III
Zobraziť galériu (2)
Marvin Gaye III  (Zdroj: Profimedia)

Momentálne sa však v médiách objavujú správy o tom, že mal fyzicky napadnúť svoju manželku a sesternicu. Následne mal ne ne namieriť strelnú zbraň. Tieto informácie potvrdil magazín TMZ, ktorému sa ich podarilo získať od jedného z vyšetrovateľov prípadu.

Podľa neho sa medzi trojicou začala hádka, v ktorej riešili ich predchádzajúce napadnutia. Gaye mal mať so svojou manželkou dlhodobé problémy a takéto útoky neboli výnimkou. Po tom, ako sa s dvojicou žien pobil, na ne následne vytiahol zbraň. Potom nasadol do svojho auta a ušiel.

Syn legendárneho speváka sa však na druhý deň sám prihlásil na polícii a muži zákona ho okamžite zatkli. Gaye však zložil kauciu vo výške 50-tisíc dolárov a dostal sa tak na slobodu. Polícia mu ale udelila zákaz priblížiť sa k svojmu domu alebo rodine.

Právnik dvojice sa k tejto udalosti vyjadril pre spomínaný magazín. „Moje klientky sú stále rozrušené a majú v úmysle plne spolupracovať s orgánmi činnými v trestnom konaní. Rovnako žiadajú verejnosť, aby v týchto ťažkých časoch rešpektovala ich súkromie," povedal právny zástupca Gil Arbel.

Viac o téme: Marvin GayeMarvin Gaye III
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu