Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Sexi modelku potrápili plavky: VŠETKO je na svojom mieste, ale… UPS, aj tak ti ich vidno!

Lara Worthington si na pláž zvolila veľmi nepraktické plavky. Zobraziť galériu (5)
Lara Worthington si na pláž zvolila veľmi nepraktické plavky. (Zdroj: Profimedia)

SYDNEY - Austrálska modelka Lara Worthington (35) si nedeľu spríjemnila na pláži Bondi Beach v Sydney. Svoje dokonalé telo predviedla v efektných čiernych plavkách bez ramienok... No len čo vošla do vody, zistila, že sú absolútne nepraktické. Kráska si okamžite kontrolovala, či jej z monokín nič nevykuklo. Všetko bolo na svojom mieste, ale... Aj tak jej ich bolo vidno!

Azda každá žena chce na pláži vyzerať super. Ak má pekné telo, má viac-menej vyhraté, no aj pekné plavky dokážu veľké divy. To si zrejme povedala aj austrálska modelka Lara Worthington, ktorá si na pláž Bondi Beach v Sydney obliekla efektné čierne monokiny bez ramienok. Spolu s jej tip-top krivkami bola v mori za hviezdu. 

No len čo z neho vyšla, pochopila, že pohodlné plavky sú niekedy viac ako tie síce efektné, no absolútne nepraktické. Čierny kúsok bez ramienok jej totiž pri vychádzaní z vody zliezal z poprsia. Zakaždým tak musela kontrolovať, či je látka na svojom mieste a nič jej spod nej nevykúka. No robila to úplne zbytočne - aj tak jej celé prsia presvitali. Veď pozrite sami!

Sexi modelku potrápili plavky:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Profimedia)

Sexi modelku potrápili plavky:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Lara Worthington
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu