Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Televízna hviezda sa na pláži nekašle: Plavky dole, nahé prsia ako na výstave!

Lara Bingle vystavila na dovolenke poprsie v celej kráse. Zobraziť galériu (7)
Lara Bingle vystavila na dovolenke poprsie v celej kráse. (Zdroj: profimedia.sk)

HAVAJ – Okrúhlym vnadám dopraje slobodu! Zatiaľ čo niektoré hviezdy na opaľovanie sa hore bez nikdy odvahu nenazbierajú, iné svoje krivky predvádzajú v celej nádhere. Stačí sa pozrieť, s akou uvoľnenosťou si vyhriate Havajské ostrovy vychutnáva austrálska celebrita Lara Bingle (27). Tá odhodila vrchný diel bikín a provokovala výstavným poprsím.

Absolútne bez zábran! Ak sa známe tváre vyberú za oddychom na dovolenku v prímorskom letovisku, zvyčajne sa odhalia len na terase súkromného apartmánu či rovno na jachte. Austrálska modelka, návrhárka, podnikateľka a osobnosť z televíznej obrazovky však na akékoľvek predsudky kašle. Momentálne si vychutnáva romantickú idylku na Havaji v spoločnosti milenca Sama Worthingtona. A ten sa spolu s paparazzmi nevie na jej prednosti vynadívať.

Lara Bingle to so zahaľovaním nepreháňala ani v minulosti, a tak fotografi správne vytušili, že aj tentoraz odídu s cenným úlovkom. Zamilované hrdličky si totiž užívali morské vlny v naozaj minimalistickom štýle. V centre pozornosti sa ako vždy ocitla predovšetkým známa blondínka, ktorá si vystačila s dolným čiernym plavkovým dielom s uväzovaním na šnúrky. Pekne tvarované poprsie si tak zrejme chcela opáliť bez toho, aby jej na ňom zostávali akékoľvek biele miesta.

Zaujímavosťou je, že samotný Worthington o prílišnú pozornosť médií nestojí a akékoľvek zásahy do súkromia ho iritujú. „Je to banda parazitov,“ reagoval na margo paparazzov, ktorí ho sledujú na každom kroku. „Je to vedľajší produkt mojej práce, ale ja nepotrebujem hrať ich hry,“ vysvetlil obletovaný herec v rozhovore pre magazín GQ. Ktovie, ako sa zatvári, keď si vo viacerých plátkoch prezrie svoje fotky s polonahou milenkou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu