Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Smutná správa! Zomrela známa herečka (†49): Našli jej 4 nové nádory a potom… Bolo to rýchle!

Zomrela herečka Robyn Griggs. Zobraziť galériu (3)
Zomrela herečka Robyn Griggs. (Zdroj: Facebook R.G.)

LOS ANGELES - Svet obletela smutná správa! Herečka známa napríklad z filmov Zombiegeddon či Another World, Robyn Griggs (†49), zomrela. Sympatická blondínka bojovala od roku 2019 s rakovinou krčka maternice. Postupne jej však našli ďalšie nádory. Posledné štádium bolo veľmi rýchle!

Sympatická herečka Robyn Griggs sa do povedomia verejnosti dostala úlohami vo filmoch Zombiegeddon či Another World, no zahrala si aj v množstve seriálov a telenoviel. Posledné 2 roky však venovala hlavne svojmu zdraviu - v roku 2019 jej totiž diagnostikovali rakovinu krčka maternice.

Pred mesiacom plavovláska oznámila, že jej lekári našli ďalšie 4 nádory a diagnostikovali jej adenokarcinóm v poslednom, štvrtom štádiu. A potom to už išlo rýchlo. V týchto dňoch sa na verejnosť dostala informácia, že herečka v sobotu 13. augusta zomrela. 

Smutná správa! Zomrela známa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook R.G.)

„S ťažkýcm srdcom so zármutkom oznamujeme, že Robyn zomrela. Ona už netrpí a chcela by, aby sme si to pripomenuli a aby sme na ňu spomínali v dobrom. Nikdy nezabudnem na to, aká bola otvorená rozprávať svoj príbeh a akceptovala, že som jej ho pomáhala rozprávať. Chcela pomôcť a šíriť informácie. Bolo mi cťou to urobiť. RIP, moja priateľka, milujem ťa a usmievam sa, keď si na teba spomeniem,“ objavilo sa na Robyninej stránke na sociálnej sieti Facebook.

Od roku 2019 herečka bojovala s rakovinou krčka maternice, podstupne jej však lekári v tele objavovali ďalšie nádory. Dva na pečeni, jeden na brušnom svale a jeden na pravej lymfatickej uzline. Zákerná choroba sa jej rozliezla doslova po celom tele a začala byť nezvládnuteľnou. Česť jej pamiatke!

 

#RIP beautiful ❤️🙏🏻

Posted by Robyn Griggs Wiley on Saturday, August 13, 2022

 

Viac o téme: Robyn Griggs
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu