Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Herečka (36) sa za svoje OBLINY nehanbí: Hrdo ich vystavuje… V úsporných BIKINÁCH!

Lena Dunham sa za svoje krivky rozhodne nehanbí. Zobraziť galériu (5)
Lena Dunham sa za svoje krivky rozhodne nehanbí. (Zdroj: Instagram L.D.)

NEW YORK - Lena Dunham (36), známa zo seriálu HBO s názvom Girls, síce nepatrí k herečkám s modelkovskými krivkami, no za svoje XXL tvary sa rozhodne nehanbí. Pravidelne to dokazovala aj na televíznych obrazovkách a teraz aj na sociálnych sieťach. Tam svoje obliny hrdo vystavila v plavkách!

Miluje svoje telo také, aké je! Väčšina žien rieši každé kilo navyše a skrýva pred svetom všetky svoje  nedokonalosti. O to obdivuhodnejšie je, keď sa nájdu také, ktoré nemajú problém vystaviť na obdiv to, čo sa vymyká akémusi štandardu ženskej krásy. K takým patrí aj americká herečka Lena Dunham.

Herečka (36) sa za
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Home Box Office (HBO) / Jojo Whilden)

Herečka, scenáristka a komička, známa predovšetkým z kontroverzného seriálu s návzom Girls, svoje telo viackrát odhalila aj na televíznych obrazovkách. No rada ho prezentuje aj na svojom Instagrame. Práve tam sa pred pár dňami zvečnila rovno v niekoľkých rôznych plavkách. Aj v úsporných bikinách. 

Vystrúhala niekoľko póz, svoje krivky ukázala z rôznych uhlov a predviedla, ako má sebaláska vyzerať v praxi. A jej fanúšikovia to milujú. Komentáre pod príspevkom zahĺtili plamienky a srdiečka, ktoré dávali jasne najavo, čo si o odvážnych fotkách XXL herečky myslia. 

Herečka (36) sa za
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram L.D.)

Viac o téme: Lena DunhamSeriál Girls
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu