Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Umelá DVOJNÍČKA (29) Kim Kardashian: 12 ROKOV PLASTÍK a pol milióna libier, aby vyzerala ako ona… Teraz to ĽUTUJE!

Jennifer Pamplona (vpravo) sa 12 rokov snažila vyzerať ako Kim Kardashian (vľavo). Zobraziť galériu (3)
Jennifer Pamplona (vpravo) sa 12 rokov snažila vyzerať ako Kim Kardashian (vľavo). (Zdroj: Instagram K.K./Instagram J.P./Profimedia)

BRAZÍLIA - O brazílskej modelke Jennifer Pamplona (29), ktorá zasvätila svoj život túžbe vyzerať ako Kim Kardashian (41), sme na Topkách informovali už v roku 2017. To už mala za sebou 7 rokov plastík. A ďalších 5 v tom pokračovala. Na svoju premenu vyhodila dokopy pol milióna libier. No teraz to ľutuje. Podstúpila ďalšiu operáciu, aby sa vrátila k svojej pôvodnej podobe!

Jennifer Pamplona bola v minulosti vychytenou modelkou - predvádzala napríklad pre módny dom Versace. Do povedomia verejnosti sa však dostala svojou posadnutosťou plastickými operáciami. Celých 12 rokov sa výzorom snažila priblížiť k slávnej Kim Kardashian. Dala si vyoperovať rebrá, zväčšiť pery aj zadok, má výplne v lícach a robili jej aj liposukciu. 

Dokopy podstúpila 40 vylepšení... A keď konečne dosiahla svojho cieľu, spokojná nie je ani tak. Rozhodla sa podstúpiť ďalšiu operáciu a zaplatiť 100 tisíc libier na to, aby sa vrátila k svojmu pôvodnému výzoru. „Ľudia ma nazývali Kardashiankou a začalo to byť otravné,“ vysvetlila svoje dôvody rodáčka z brazílskeho Caters. 

„Pracovala som, študovala som a bola som podnikateľkou. Urobila som všetky tieto veci a dosiahla všetky tieto úspechy vo svojom osobnom živote, ale verejnosť ma uznávala len preto, že som vyzerala ako Kardashianka,“ dodala modelka, ktorej slová vyznievajú minimálne zvláštne, keďže práve toto bolo celých tých 12 rokov plastík jej cieľom. 

Jennifer Pamplona podstúpila ďalšiu plastiku, aby sa vrátila k svojmu pôvodnému výzoru.
Zobraziť galériu (3)
Jennifer Pamplona podstúpila ďalšiu plastiku, aby sa vrátila k svojmu pôvodnému výzoru.  (Zdroj: Profimedia)

Pamplona si prvýkrát ľahla pod nôž v roku 2010, keď mala len 17 rokov. Vtedy podstúpila operáciu pŕs. Potom sa od plastík stala závislou. „Zistila som, že som od vylepšení závislá a nebola som šťastná. Chodil aosm na výplne tváre ako do supermarketu,“ priznala modelka. „Bola to závislosť. Dostala som sa do kolobehu, kedy operácie sa rovnali sláva a peniaze. Jednoducho som nad tým stratila kontrolu. Prežila som si veľa ťažkých období,“ netají Jennifer, ktorá verí, že sa jej podarí získať späť svoj pôvodný vzhľad.

Viac o téme: Kim KardashianJennifer Pamplona
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu